Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Ustawa jak hamulec dla handlu

Ustawa jak hamulec dla handlu

2016-03-08

Rozmowa z Mateuszem Wiśniewskim, wiceprezesem Kolportera.

więcej »
ERP w zakładzie pracy chronionej

ERP w zakładzie pracy chronionej

2016-03-07

Spółdzielnia „POKÓJ” – producent znanych w Polsce i za granicą słodyczy, w tym popularnych „krówek” – wdrożył system ERP Navireo firmy InsERT. Zastosowane narzędzie usprawniło zarządzanie zakładem pracy chronionej, szczególnie w obszarze kadrowo-płacowym.

więcej »
Wyjątkowo pyszny Dzień Kobiet z marką WINIARY!

Wyjątkowo pyszny Dzień Kobiet z marką WINIARY!

2016-03-07

W Dniu Kobiet każdy mężczyzna chce obdarować wyjątkowe kobiety w swoim życiu drobnym upominkiem czy miłym gestem. Jeżeli jednak panowie chcieliby zaskoczyć swoją wybrankę w tym roku czymś innym niż tradycyjne kwiaty czy czekoladki to proponujemy zamianę ról w kuchni.

więcej »
Ketchupy Kieleckie w programie „Doceń polskie”

Ketchupy Kieleckie w programie „Doceń polskie”

2016-03-04

Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem” ma się czym pochwalić, gdyż kolejne wyroby z jej portfolio, otrzymały prestiżowe wyróżnienie! Godłem „Doceń Polskie” oraz certyfikat programu wyróżniono Ketchupy Kieleckie.

więcej »
Zdrowe przekąski na Jarmarku Regionalnym w Porcie Łódź

Zdrowe przekąski na Jarmarku Regionalnym w Porcie Łódź

2016-03-03

Rusza kolejny Jarmark Produktów Regionalnych. W Porcie Łódź w dniach od 3-ego do 6-ego marca pojawią się lokalni producenci, którzy zaoferują Klientom przysmaki regionów.

więcej »
SŁODKIE PRZYJEMNOŚCI NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI  – CZEKOLADY LIDLA Z CERTYFIKATEM UTZ

SŁODKIE PRZYJEMNOŚCI NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI – CZEKOLADY LIDLA Z CERTYFIKATEM UTZ

2016-03-03

Już 12 kwietnia swoje święto obchodzi królowa wśród słodyczy – czekolada. Ten słodki przysmak daje przyjemność konsumentom od stuleci i ciągle powstają jego nowe smakowe odmiany.

więcej »
Przygotowujemy się do Wielkanocy. Przepis na żurek z jajkiem i frankfurterkami

Przygotowujemy się do Wielkanocy. Przepis na żurek z jajkiem i frankfurterkami

2016-03-03

Wielkanoc bez żurku? Trudno to sobie wyobrazić, prawda? Producent z branży mięsnej i laureat programu „Doceń polskie” proponuje wariację na temat tego specjału - żurek z jajkiem i… frankfurterkami.

więcej »
Grześki z loterią i kampanią reklamową

Grześki z loterią i kampanią reklamową

2016-03-02

We wtorek 1 marca startuje kolejna loteria promocyjna marki Grześki, której towarzyszyć będzie intensywna kampania reklamowa. Do wygrania są atrakcyjne nagrody o łącznej wartości prawie 450 tysięcy złotych.

więcej »
LIDL WPROWADZA MAŁE KOSZYKI ZAKUPOWE

LIDL WPROWADZA MAŁE KOSZYKI ZAKUPOWE

2016-03-02

Od 1 marca we wszystkich sklepach Lidl pojawiły się małe koszyki zakupowe. Mają pojemność 40 litrów, wysuwaną rączkę i kółka, dzięki czemu można w nich wygodnie przewozić wybrane produkty.

więcej »
Kolor ma znaczenie, czyli jak wybierać wiosenne warzywa?

Kolor ma znaczenie, czyli jak wybierać wiosenne warzywa?

2016-03-02

Wiosna to czas, kiedy warto zmienić sposób odżywiania, a dostęp do świeżych warzyw bardzo nam to ułatwi. Jednak na jakie się zdecydować? Jak się okazuje, najlepszym sposobem jest dobór warzyw ze względu na ich… kolor. Wydaje się to dość ekscentryczne, jednak w tym szaleństwie jest metoda.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

Przenieś się prosto do Włoch dzięki nowościom od Starbucks
Już od 24 czerwca w kawiarniach Starbucks przeniesiemy się prosto do słonecznych Włoch, dzięki najnowszej linii mrożonych kaw o smaku tiramisu. Ciesz się długimi, letnimi dniami i chwilami na świeżym powietrzu z wyjątkowymi napojami, których każdy łyk smakuje jak wakacje!

Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach
Nowością od Waterdrop są dwa wakacyjne smaki w edycji limitowanej – Wildberry Fusion, który nawiązuje do owoców leśnych, które spotkać można podczas letnich wycieczek w góry. Drugi, Paradise Fusion, przywołuje urlop w tropikach i relaks przy basenie.

Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata! Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata!
Marka Fresh&Fruity, znana z owocowych galaretek z nadzieniem, rozszerza swoją ofertę o nowy, limitowany smak dostępny wyłącznie latem – Citrus Lemonade.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito