Artykuły prasowe

Soki Fortuna 100% – dbaj o siebie, to proste!
Od października 2016 r. soki Fortuna 100% są dostępne w plastikowych butelkach PET. Fortuna sok pomarańczowy 100%, sok jabłkowy 100%, sok multiwitamina 100% są dostępne w opakowaniach jednolitrowych, w sugerowanej cenie detalicznej 2,99 złotych zarówno za sok w butelce, jak i w kartonie.

Zimowe figle – czas, start na śniadanie!
Zimowa pora to dla naszych dzieci nie tylko czas śnieżnych zabaw, lecz także moment, podczas którego powinny jadać odpowiednio skomponowane śniadania.

Stovit Premium, czyli (przed)smak Świąt
Pierwsze skojarzenia z słowem premium to coś specjalnego, tylko na wyjątkową okazję. Na szczęście smakiem Dżemów Premium Stovit możesz cieszyć się, kiedy tylko najdzie Cię na to ochota.

Stovit i świąteczna rozgrzewka kulinarna
Jesień rozgościła się u nas na dobre i przyzwyczaiła do chłodu, deszczu i długich wieczorów. W tym okresie wielu z nas podtrzymuje na duchu perspektywa Świąt Bożego Narodzenia, które zbliżają się wielkimi krokami.

COSTA COFFEE już po raz czwarty wystartowała z charytatywną akcją na Święta!
Zbliża się ten magiczny czas w roku, kiedy to chętniej i częściej myślimy o osobach potrzebujących. Nadchodzące Święta są doskonałą okazją, by podzielić się radością także z podopiecznymi Fundacji Dr Clown.
White Hot Chocolate – gorąca, zimowa nowość w Starbucks!
Niezależnie od tego czy jesteś entuzjastą zimy, czy też zimowym sceptykiem – spróbuj białego szaleństwa w Starbucks! W tym sezonie przedświąteczne emocje rozgrzewać będzie pyszna biała czekolada – White Hot Chocolate! Dostępna w kawiarniach w całej Polsce już od 6 grudnia!
Kulinarny sposób na zimę
Zima to czas kiedy szukamy skutecznych sposobów na jak najszybsze rozgrzanie się. W poszukiwaniu idealnego rozwiązania należałoby udać się w kulinarną podróż do korzeni polskiej tradycji.
MAKRO partnerem produktowym gali Gault&Millau 2016
Sieć hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska, promująca nowe trendy kulinarne oraz polską gastronomię, była partnerem produktowym tegorocznej gali Żółtego Przewodnika Gault&Millau.

Honorowy patronat ministra rolnictwa nad certyfikacjami programu „Doceń polskie”
Siódmy raz z rzędu Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi objął honorowym patronatem certyfikacje żywności realizowane w ramach programu promocyjnego „Doceń polskie”. Resort wspiera przedsięwzięcie od roku 2011, kiedy to odbył się pierwszy audyt.

Czeski film od Mixit dla polskich konsumentów
Tomasz Huber i Marcin Wallner, szefowie czeskiej firmy Mixit, postanowili na święta zacieśnić relację z polskimi odbiorcami. O swoich bożonarodzeniowych produktach opowiadają po polsku… No, może prawie po polsku…
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Starbucks startuje z orzeźwiającym letnim sezonem!
Dzięki Starbucks już dziś możemy zanurzyć się w niesamowitych smakach lata. Ciesz się długimi, pełnymi słońca dniami i czasem spędzanym na świeżym powietrzu z nowym, sezonowym napojem Melon Flavour Pearls Starbucks Refresha® drink, dostępnym w kawiarniach sieci już od 29 kwietnia!
Zintegrowane rozwiązanie dla detalistów na starcie systemu kaucyjnego
System kaucyjny, który już wkrótce stanie się obowiązkowy w Polsce, stawia przed detalistami nowe wyzwania. W szczególności dla małych i średnich sklepów, które nie dysponują dużymi działami IT ani zespołami wdrożeniowymi, proces ten może okazać się wyjątkowo skomplikowany.
Uwielbiane cukierki w nowoczesnym wydaniu
Wawel łączy tradycję z nowoczesnością, wprowadzając Michałki Protein – nową wersję kultowych cukierków z białkiem. To pierwsze Michałki wzbogacone o roślinne białko na polskim rynku, stworzone z myślą o osobach aktywnych i dbających o dietę.
Świętujmy Dzień Ziemi razem ze Starbucks i Snoopy'm!
Starbucks świętuje Miesiąc Dobroci, którego finałem jest Dzień Ziemi 22 kwietnia. Już od 21 kwietnia w kawiarniach pojawi się specjalny kubek wielokrotnego użytku – na znak troski o planetę i ludzi wokół nas!
Przepisy z mieszanką keksową
Wielkanoc coraz bliżej, a wraz z nią – czas rodzinnych spotkań, domowych wypieków i… bakalii! Bo przecież święta nie mogą obyć się bez odrobiny słodyczy i tradycyjnego smaku.
Najczęściej czytane artykuły:
Technologia a system kaucyjny. Polacy otwarci na innowacje, ale potrzebują edukacji
Ponad 60% Polaków deklaruje chęć korzystania z aplikacji mobilnych i innych technologii wspierających system kaucyjny – wynika z badania „Postawy Polaków wobec systemu kaucyjnego” przeprowadzonego przez Biostat na zlecenie agencji doradczej 2PR.
Uwielbiane cukierki w nowoczesnym wydaniu
Wawel łączy tradycję z nowoczesnością, wprowadzając Michałki Protein – nową wersję kultowych cukierków z białkiem. To pierwsze Michałki wzbogacone o roślinne białko na polskim rynku, stworzone z myślą o osobach aktywnych i dbających o dietę.
Zintegrowane rozwiązanie dla detalistów na starcie systemu kaucyjnego
System kaucyjny, który już wkrótce stanie się obowiązkowy w Polsce, stawia przed detalistami nowe wyzwania. W szczególności dla małych i średnich sklepów, które nie dysponują dużymi działami IT ani zespołami wdrożeniowymi, proces ten może okazać się wyjątkowo skomplikowany.
Przepisy z mieszanką keksową - z HELIO w kuchni zawsze smaczniej!
Wielkanoc coraz bliżej, a wraz z nią – czas rodzinnych spotkań, domowych wypieków i… bakalii! Bo przecież święta nie mogą obyć się bez odrobiny słodyczy i tradycyjnego smaku.
Przepisy z mieszanką keksową
Wielkanoc coraz bliżej, a wraz z nią – czas rodzinnych spotkań, domowych wypieków i… bakalii! Bo przecież święta nie mogą obyć się bez odrobiny słodyczy i tradycyjnego smaku.