Artykuły prasowe
Prawdziwe lody z prawdziwego ice truck’a
Obserwując na przestrzeni ostatnich lat rynek lodowy da się zaobserwować pewien stały trend. Od dłuższego czasu coraz większą popularnością cieszą się lody naturalne – domowe, tworzone na bazie tradycyjnej receptury.
Jak ułatwić sobie prowadzenie działalności gospodarczej
Wielu decydując się na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej boryka się z dziesiątkami mniejszych lub większych problemów. W tym artykule postanowimy pokazać Wam jak sobie z nimi poradzić, robiąc to na przykładzie z życia wziętym.
Skomponuj swoje musli - 7 urodziny serwisu MojeMusli.pl
Marka MojeMusli.pl jest na rynku już od 7 lat! Z tej okazji firma przygotowała dla swoich klientów szereg niespodzianek. Promocje trwały przez cały tydzień i angażowały klientów do wspólnej zabawy i do wprowadzenia zdrowych produktów do swojej diety.
Pyszna NOWOŚĆ! Budynie do ciast i kremów od marki WINIARY :)
Budynie stworzone specjalnie do ciast i kremów.
Złoty Paragon 2017 dla Grześków i Jeżyków
Produkty firmy Colian tryumfowały w VII edycji konkursu Złoty Paragon – Nagroda Kupców Polskich. Prestiżowe wyróżnienia zdobyły wafelki Grześki i ciastka Jeżyki. Wręczenie statuetek i gala finałowa plebiscytu miały miejsce 25 maja br. w Teatrze Kamienica w Warszawie.
Złoty Paragon dla Kabanosów pieczonych Maestro. Kiełbasa krakowska z wyróżnieniem
25 maja podczas gali finałowej konkursu „Złoty Paragon – nagroda kupców polskich” nagrodzono te produkty i usługi, które - jak pisze organizator – w sposób szczególny wpływają na rozwój handlu detalicznego Polsce i przynoszą kupcom największe dochody.
Tofu, soja, soczewica - czyli co zamiast mięsa?
Czy można żyć bez mięsa? Jeszcze kilka, kilkanaście lat temu wielu z nas odpowiedziałoby przecząco. Dziś – także wielu z nas – nie je produktów pozyskiwanych ze zwierząt, opierając swój jadłospis na diecie wegetariańskiej.
Paweł Oszczyk w zespole MAKRO
„Szef Roku” Gault&Millau 2016 Paweł Oszczyk dołączy do MAKRO Polska. Szef kuchni restauracji La Rotisserie od sierpnia obejmie stanowisko kierownika działu ds. grupy klientów HoReCa.
Aby podróżować nie potrzebujesz biletu, wystarczy tylko łyżeczka …
Kiedy dopada Cię ochota na małe co nieco, pragniesz czegoś wyjątkowego, co sprawi, że zapomnisz o codziennej rutynie, oddasz się przyjemności smaku, a w myślach przeniesiesz w klimatyczne zakątki świata.
Makarun ze wsparciem agencji PR
Pierwsza w Polsce franczyzowa sieć spaghetterii Makarun wybrała agencję public relations.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach?
Sprawdź, na co warto zwrócić uwagę.
Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca!
Nowy rok to świetna okazja, by odkryć coś nowego. Zimowa oferta Starbucks® z pistacjowymi smakami z pewnością zachwyci! Od 7 stycznia w kawiarniach pojawią się limitowane Pistachio Flavour Latte oraz pyszne pistacjowe wypieki!
HELIO sponsorem głównym imprezy charytatywnej „Muzyka nie wyklucza”
Z radością informujemy, że marka HELIO została sponsorem głównym wyjątkowego wydarzenia charytatywnego „Muzyka nie wyklucza”. Celem projektu jest wsparcie osób z niepełnosprawnościami oraz promowanie integracji i równości poprzez sztukę.
Świąteczne dania w ekspresowym tempie z bakaliami BackMit
Przed nami Święta. Czas spotkań przy choince, radosnego ucztowania i…wielu godzin spędzonych na komponowaniu menu.
Jak cieszyć się Bożonarodzeniowymi smakołykami bez wyrzutów sumienia?
Święta, święta… a co po świętach? Ociężałość, zły nastrój, detoks? Otóż nie! Ten magiczny, wyczekiwany czas w roku nie powinien zakończyć się poczuciem winy, że sylwetka ucierpi przez chwilę przyjemności, jaką jest rodzinne rozkoszowanie się jedzeniem. Jak temu zapobiegać?
Najczęściej czytane artykuły:
Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca!
Nowy rok to świetna okazja, by odkryć coś nowego. Zimowa oferta Starbucks® z pistacjowymi smakami z pewnością zachwyci! Od 7 stycznia w kawiarniach pojawią się limitowane Pistachio Flavour Latte oraz pyszne pistacjowe wypieki!
Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach?
Sprawdź, na co warto zwrócić uwagę.