Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Łosoś w trzech odsłonach, czyli letnie propozycje FRoSTY

Łosoś w trzech odsłonach, czyli letnie propozycje FRoSTY

2016-07-19

Letnia kuchnia pachnie daniami na bazie ryb. Nie trzeba jednak wyjeżdżać nad morze, aby rozsmakować się w prawdziwie wakacyjnych smakach. W ofercie FRoSTY czekają trzy propozycje – pyszne i gotowe w kilka minut.

więcej »
Wakacyjna kuchnia Polskich rodzin

Wakacyjna kuchnia Polskich rodzin

2016-07-18

Lato w pełni – czas beztroski, odpoczynku, wspólnych wyjazdów i weekendów spędzanych na łonie natury. Prawdziwie wakacyjny klimat sprzyja spożywaniu posiłków na świeżym powietrzu.

więcej »

6. edycja Autodiagnostyka dla dostawców marki własnej Carrefour

2016-07-18

Tegoroczna kampania programu Autodiagnostyk, opracowanego przez Carrefour dla dostawców marki własnej, nazwana została „STOP Marnotrawstwu Żywności”. W ramach kampanii dostawcy mogli zgłaszać do konkursu własne projekty przedstawiające zaangażowanie w przeciwdziałanie stratom żywności.

więcej »
Weekendowe nagradzanie z marką Familijne – startuje loteria marki Familijne

Weekendowe nagradzanie z marką Familijne – startuje loteria marki Familijne

2016-07-18

1 lipca marka Familijne startuje z nową loterią konsumencką, w której do wygrania będą 234 nagrody. Na miłośników wafli i ciastek marki Familijne czekają rowery marki KROSS, mechaniczne deskorolki oraz bony o wartości 100 zł na zakupy w sklepach Decathlon.

więcej »

Barista – zawód dla pasjonatów!

2016-07-18

Jeśli słysząc barista na myśl przychodzą Ci różne, czasem rozbieżne wyobrażenia, warto bliżej przyjrzeć się tej coraz bardziej popularnej wśród młodych profesji. O pracy w kawiarni rozmawialiśmy z utalentowanymi baristami Starbucks podczas tegorocznego finału konkursu Starbucks Barista Championship.

więcej »
Ryżyk Arrighi – idealny produkt do letnich sałatek z warzywami

Ryżyk Arrighi – idealny produkt do letnich sałatek z warzywami

2016-07-18

Latem większość z nas decyduje się na przyrządzanie lekkostrawnych posiłków, wykorzystując sezonowe warzywa. Ciekawą propozycją dodatku do takich dań jest Ryżyk Biavetta nr 77 marki Arrighi.

więcej »
Program „Doceń polskie”. XXI certyfikacja żywności odbędzie się 27 lipca

Program „Doceń polskie”. XXI certyfikacja żywności odbędzie się 27 lipca

2016-07-15

Smak, wygląd i stosunek jakości do ceny - te cechy żywności oceniają członkowie Loży Ekspertów programu „Doceń polskie” podczas cokwartalnych audytów. Jurorzy sprawdzają indywidualnie każdy produkt i przyznają mu noty. Certyfikaty jakości zdobywają tylko artykuły spożywcze wysokiej jakości, które zd

więcej »

Tour de Carrefour – zdrowa promocja w sklepach Carrefour

2016-07-15

Firma Carrefour chcąc promować zdrowy styl życia wśród klientów i pracowników, została Oficjalnym Partnerem 73. Tour de Pologne. W związku z rozpoczęciem zmagań kolarskich, sieć przygotował specjalną ofertę promocyjną, która obejmuje zarówno zdrowe produkty spożywcze, jak i asortyment rowerowy.

więcej »
Serniczki bez pieczenia - z awokado i limonką

Serniczki bez pieczenia - z awokado i limonką

2016-07-14

Pyszny i orzeźwiający deser o nietypowym smaku i kolorze, w dodatku przygotowany szybko i bez pieczenia. Brzmi niemal nieprawdopodobnie? Oto przepis, dzięki któremu, w krótkim czasie przygotujesz wyśmienity i oryginalny deser, oszczędzając bezcenne letnie chwile.

więcej »
„Kielecki” w butelce

„Kielecki” w butelce

2016-07-14

Sezon grillowy w pełni, a Ty zastanawiasz się czym urozmaicić specjały z rusztu oraz przystawki? Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem” poleca do tego celu swój flagowy wyrób – Majonez Kielecki w plastikowej butelce.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

Przenieś się prosto do Włoch dzięki nowościom od Starbucks
Już od 24 czerwca w kawiarniach Starbucks przeniesiemy się prosto do słonecznych Włoch, dzięki najnowszej linii mrożonych kaw o smaku tiramisu. Ciesz się długimi, letnimi dniami i chwilami na świeżym powietrzu z wyjątkowymi napojami, których każdy łyk smakuje jak wakacje!

Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach
Nowością od Waterdrop są dwa wakacyjne smaki w edycji limitowanej – Wildberry Fusion, który nawiązuje do owoców leśnych, które spotkać można podczas letnich wycieczek w góry. Drugi, Paradise Fusion, przywołuje urlop w tropikach i relaks przy basenie.

Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata! Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata!
Marka Fresh&Fruity, znana z owocowych galaretek z nadzieniem, rozszerza swoją ofertę o nowy, limitowany smak dostępny wyłącznie latem – Citrus Lemonade.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito