Artykuły prasowe
NOWOŚĆ! Pierwsze takie na rynku: Suszone pomidory w paskach OLE! – w dwóch wariantach smakowych.
NOWOŚĆ! Pierwsze takie na rynku: Suszone pomidory w paskach OLE! – w dwóch wariantach smakowych.
Kotlinek – nowy ketchup dla dzieci
Kotlin pragnie zmieniać jedzenie na lepsze – zarówno to dedykowane starszym, jak i młodszym konsumentom. Z myślą o tej drugiej grupie odbiorców, marka wprowadziła do swojego portfolio pierwszy produkt dla dzieci, z dostosowaną do ich potrzeb recepturą i składem bogatym w witaminy.
Marki własne w rękach Greek Trade
Sukces marek własnych, produkowanych przez Greek Trade z roku na rok rośnie. Według danych Nielsena w ubiegłym roku Polacy wydali na produkty sygnowane markami własnymi, w kategorii produktów spożywczych, aż 30,56 mld zł, czyli o 4,9% więcej niż rok wcześniej.
Nestlé popularyzuje Nutri-Score w Polsce
Firma Nestlé, która rozpoczęła wprowadzanie produktów z oznaczeniem Nutri-Score, została partnerem kampanii popularyzującej ten system znakowania żywności w Polsce.
Produkty Colian ze znakiem Przekreślonego Kłosa
Colian - polski producent słodyczy, przypraw, napojów i lodów dołączył do grona firm, mogących posługiwać się licencjonowanym symbolem Przekreślonego Kłosa.
NOWOŚĆ 2021 – Bruschetta pomidory + zioła OLE!
NOWOŚĆ 2021 – Bruschetta pomidory + zioła OLE!
E.Wedel i Stokson wprowadzają kolejną noWWość Donut WW
Efektem trwającej od 2018 roku współpracy marki E.Wedel z firmą STOKSON jest niecodzienna – Donut WW. Nowość stanowi kompozycję pysznego, donutowego ciasta, oryginalnej wedlowskiej czekolady i dużych kawałków kultowego Wafelka WW.
KitKat w wersji wegańskiej już wkrótce w Polsce
Długo oczekiwana wegańska wersja kultowego batona KitKat wchodzi równolegle na sześć rynków. Obok Polski, nowość będzie dostępna w sklepach Estonii, Litwy, Łotwy, Portugalii i Wielkiej Brytanii. Wkrótce dołączą do nich kolejne kraje, w tym Australia i Brazylia.
Wyjątkowe wyróżnienia dla produktów Kieleckich
11. edycja konkursu „Złoty Paragon – Nagroda Kupców Polskich 2021” organizowanego przez wydawcę prasy branżowej Fischer Trading Group zakończyła się ogromnym sukcesem Wytwórczej Spółdzielni Pracy „Społem”.
Większa rentowność gospodarstwa rolnego z oprogramowaniem AGRIVI
Jak osiągać wysoką rentowność gospodarstwa? Kluczem z pewnością jest skuteczne zarządzanie. Sukces rolnika to przede wszystkim efekt ciężkiej pracy. Dlatego tak ważne jest doświadczenie, ale też właściwe praktyki rolnicze.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.
Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice
Typ mąki wpływa na jej zastosowanie w kuchni. Dlatego, na przykład, delikatne mąki niskiego typu doskonale sprawdzą się przy lekkich wypiekach, takich jak ciasta, biszkopty, naleśniki, a nawet pierogi. Przykładem takiej mąki może być wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice.
Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu
Szafy chłodnicze to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego, sklepu spożywczego czy punktu handlowego, w którym konieczne jest przechowywanie żywności w kontrolowanej temperaturze.
Kamis inspiruje i wprowadza nowość na rynek
W odpowiedzi na codzienny pośpiech KAMIS wprowadza serię „Przepis na…”. Osiem produktów z przyprawami, ziołami oraz prostymi przepisami pozwala na szybkie przygotowanie pysznych dań, które oszczędzają czas, nie rezygnując z jakości posiłków.
Jak wybrać profesjonalną odzież gastronomiczną dla HoReCa? Praktyczne porady dla branży spożywczej
Branża HoReCa to świat, w którym detale tworzą całość. Od smaku potraw po wygląd personelu – wszystko musi grać. Profesjonalna odzież gastronomiczna to nie tylko estetyka, ale także komfort, higiena i bezpieczeństwo.
Najczęściej czytane artykuły:
Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.