Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

MAKRO inwestuje w nowy kanał dystrybucji żywności

MAKRO inwestuje w nowy kanał dystrybucji żywności

2016-09-15

Firma MAKRO Polska rozpoczęła budowę sieci platform dystrybucyjnych w kluczowych dla sektora HoReCa lokalizacjach Polski.

więcej »
Mielone – zawsze dobrze doprawione

Mielone – zawsze dobrze doprawione

2016-09-15

Jak przywołać smak dzieciństwa? Wystarczy przyrządzić kotlety mielone, które kojarzą się z obiadem zrobionym przez mamę lub babcię. Można je łatwo i szybko przygotować. A dzięki przyprawie Galeo do mięsa mielonego – nadać im lekko pikantnej, ziołowej nuty.

więcej »
Dobroczynne działanie LenVitol

Dobroczynne działanie LenVitol

2016-09-15

By zdrowo żyć w XXI wieku, poszukujemy recept w dawnych czasach. Paradoks? Niekoniecznie! Szczególnie metody naturalne sprzyjają zrównoważonemu rozwojowi naszego organizmu. Jedną z nich jest włączenie do codziennej diety oleju lnianego.

więcej »
Naturalnie owocowe Stovit

Naturalnie owocowe Stovit

2016-09-15

Wielu z nas, wybierając produkty ze sklepowej półki, kieruje się podstawowymi zasadami – aby były smaczne i zdrowe. STOVIT, tworząc Naturalnie owocowe, odpowiada na te potrzeby, zamykając w małym słoiczku dorodne owoce, z małą ilością cukru.

więcej »
Grześki Gofree debiutują w nowej odsłonie

Grześki Gofree debiutują w nowej odsłonie

2016-09-14

Marka Grześki zmieniła opakowania wafelków z linii Grześki Gofree. Produkty z nową grafiką, która lepiej zaakcentuje lekkość i warianty smakowe wafli, są już dostępne na sklepowych półkach.

więcej »
Odkryj Karpatkę na nowo! - Orkiszowy Tort Karpatkowy

Odkryj Karpatkę na nowo! - Orkiszowy Tort Karpatkowy

2016-09-14

Karpatka jest ciastem idealnym. Urzeka delikatnym, pofalowanym ciastem i słodkim, rozpływającym się w ustach kremem. Jest wspaniała zarówno latem – podawana schłodzona niczym lody, jak i zimą do gorącej kawy lub herbaty.

więcej »

Nowość w MAKRO: Fasola Edamame marki Horeca Select

2016-09-14

Oferta marki Horeca Select została poszerzona o popularną w Japonii, Chinach i na Hawajach fasolę Edamame. Produkt dostępny jest w formie mrożonej w opakowaniach jednokilogramowych.

więcej »
XXI audyt „Doceń polskie”. Laury dla firm z branży piekarskiej

XXI audyt „Doceń polskie”. Laury dla firm z branży piekarskiej

2016-09-12

Mąki, słodkości w czekoladzie, chleb, sękacze - między innymi te produkty zyskały uznanie Loży Ekspertów podczas XXI audytu żywności. W trakcie minionego audytu Loża Ekspertów podjęła decyzję o uhonorowaniu 12 wyrobów z oferty siedmiu producentów reprezentujących branżę piekarską i cukierniczą.

więcej »
Kuchnia ze smakiem przez cały rok! – Kiszka Ziemniaczana firmy Gzella

Kuchnia ze smakiem przez cały rok! – Kiszka Ziemniaczana firmy Gzella

2016-09-12

Tradycyjna, oryginalna receptura i pyszny smak. Oto cechy wyróżniające regionalny przysmak – Kiszkę Ziemniaczaną firmy Gzella.

więcej »

Carrefour funduje ciężarówki dla Banków Żywności

2016-09-12

Fundacja Carrefour przekazała grant na zakup ciężarówek – chłodni, które niezbędne są do odbioru i transportu darowanej żywności ze sklepów. Jest to kolejny etap wsparcia dla lokalnych Banków Żywności w ramach wieloletniej współpracy z siecią Carrefour.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

Przenieś się prosto do Włoch dzięki nowościom od Starbucks
Już od 24 czerwca w kawiarniach Starbucks przeniesiemy się prosto do słonecznych Włoch, dzięki najnowszej linii mrożonych kaw o smaku tiramisu. Ciesz się długimi, letnimi dniami i chwilami na świeżym powietrzu z wyjątkowymi napojami, których każdy łyk smakuje jak wakacje!

Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach
Nowością od Waterdrop są dwa wakacyjne smaki w edycji limitowanej – Wildberry Fusion, który nawiązuje do owoców leśnych, które spotkać można podczas letnich wycieczek w góry. Drugi, Paradise Fusion, przywołuje urlop w tropikach i relaks przy basenie.

Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata! Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata!
Marka Fresh&Fruity, znana z owocowych galaretek z nadzieniem, rozszerza swoją ofertę o nowy, limitowany smak dostępny wyłącznie latem – Citrus Lemonade.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito