Artykuły prasowe
Dzień Zdrowego Śniadania – smakowite święto każdego z nas
Już wkrótce, 8 listopada będziemy świętować Dzień Zdrowego Śniadania. To bardzo ważna data w kalendarzu. Coroczna akcja, która służy poszerzeniu wiedzy na temat roli śniadania w codziennej diecie.
Nowość: SuperFish Korki ze śledzia z fetą i pesto oraz oliwkami i pesto
Co zrobić, kiedy masz bardzo mało czasu i chciałbyś coś szybko przekąsić? Albo kiedy niespodziewanie odwiedzą Cię znajomi, a Ty jesteś kompletnie nieprzygotowany?
Rozgrzewające dania z curry idealne na jesień!
Rozgrzewające pomysły marki WINIARY!
Przedłużenie konkursu na nietypową sesję ślubną w lodowym food trucku!
Młoda Para długo wybiera miejsce na nietypową sesje zdjęciową. Część z nich decyduje się na ruiny zamku, część na romantyczną sesję w parku, a bardziej odważni stawiają na centra handlowe a nawet przestrzeń powietrzną, skacząc ze spadochronu.
Loża Ekspertów programu „Doceń polskie” o sytuacji branży spożywczej
Jeśli jakość polskiej żywności oceniamy na podstawie produktów biorących udział w programie „Doceń polskie”, możemy być więcej niż zadowoleni - to jedna z konkluzji z przeprowadzonego w październiku audytu.
Nowości od Goplany – kultowe Grześki i Jeżyki zamknięte w tabliczce czekolady!
Marka Goplana rozszerza linię czekolad nadziewanych. Wśród nowych propozycji znalazły się tabliczki inspirowane wafelkami Grześki i ciastkami Jeżyki. Produkty są dostępne w szerokiej dystrybucji od września.
3 listopada – Światowy Dzień Kanapki Rozgryź je wszystkie!
3 listopada obchodzimy święto najpopularniejszej przekąski – kanapki. Towarzyszy nam codziennie, przygotowywana na różne sposoby. Serwowana na śniadanie, lunch i kolację, idealnie smakuje w duecie z ulubionymi dodatkami – od mięs, po warzywa i sosy.
Kanapki na świecie - co kryją lunch boxy we Włoszech, Niemczech i USA?
Ile państw, tyle rodzajów kanapek. W każdym wykorzystuje się do ich przygotowania składniki typowe dla lokalnej kuchni – różne rodzaje wędlin i serów, tradycyjne pieczywo, ulubione warzywa i sosy.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
BOŻONARODZENIOWY NIEZBĘDNIK KULINARNY Przygotowujemy świąteczną listę zakupów
Boże Narodzenie bez wątpienia ma w sobie niezwykłą magię. Niezależnie od tego, jak je spędzamy, trudno wyobrazić sobie święta bez kolorowej choinki z prezentami czy tradycyjnych potraw na stole.
Zimowa oferta Wawel – słodycze, które łączą pokolenia
Zimowa oferta Wawel łączy ulubione smaki z nowoczesnymi świątecznymi grafikami, tworząc produkty idealne na prezent i zimowe momenty słodkiej przyjemności.
Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.
Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice
Typ mąki wpływa na jej zastosowanie w kuchni. Dlatego, na przykład, delikatne mąki niskiego typu doskonale sprawdzą się przy lekkich wypiekach, takich jak ciasta, biszkopty, naleśniki, a nawet pierogi. Przykładem takiej mąki może być wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice.
Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu
Szafy chłodnicze to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego, sklepu spożywczego czy punktu handlowego, w którym konieczne jest przechowywanie żywności w kontrolowanej temperaturze.
Najczęściej czytane artykuły:
Zimowa oferta Wawel – słodycze, które łączą pokolenia
Zimowa oferta Wawel łączy ulubione smaki z nowoczesnymi świątecznymi grafikami, tworząc produkty idealne na prezent i zimowe momenty słodkiej przyjemności.
BOŻONARODZENIOWY NIEZBĘDNIK KULINARNY Przygotowujemy świąteczną listę zakupów
Boże Narodzenie bez wątpienia ma w sobie niezwykłą magię. Niezależnie od tego, jak je spędzamy, trudno wyobrazić sobie święta bez kolorowej choinki z prezentami czy tradycyjnych potraw na stole.
