Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

„Wmiksowani.pl” z Ramą Smaż jak szef kuchni Nowy serial kulinarny Onet.pl

„Wmiksowani.pl” z Ramą Smaż jak szef kuchni Nowy serial kulinarny Onet.pl

2016-12-07

Co zawsze warto mieć pod ręką w kuchni? Oczywiście Ramę Smaż jak szef kuchni! Wiedzą o tym doskonale bohaterowie nowego serialu Onet.pl – Wmiksowani.pl, którego sponsorem został producent produktu.

więcej »
Śledzik niejedno ma imię!

Śledzik niejedno ma imię!

2016-12-06

Śledź to jedno z najbardziej tradycyjnych polskich dań wigilijnych. Jednak każdy region, a nawet każda rodzina ma na niego własne sposoby.

więcej »
Święta jak z bajki

Święta jak z bajki

2016-12-06

Aż 23 pyszne produkty w limitowanej ofercie, z akcentami świątecznymi i zimowymi, w tym nowe smaki czekolad i cukierków przygotowane specjalnie z myślą o zimie – to najnowsza propozycja Wawelu, który jak co roku o tej porze dzieli się radością.

więcej »
Przepis na niezapomniane Święta w kampanii marki Delecta

Przepis na niezapomniane Święta w kampanii marki Delecta

2016-12-06

Ruszyła kampania promująca Pierniczki korzenny smak oraz posypki do dekoracji wypieków z linii Decorada marki Delecta. Komunikacja w telewizji i działania w punktach sprzedaży potrwają do 25 grudnia br.

więcej »
Rozgrzewające zupy krem z roślin strączkowych marki Halina

Rozgrzewające zupy krem z roślin strączkowych marki Halina

2016-12-06

Kremowe zupy stanowią idealny pomysł na syty oraz rozgrzewający obiad w trakcie chłodnych dni. Sięgając po rośliny strączkowe marki Halina możemy stworzyć wiele ich wersji, które pełne będą nie tylko cennych wartości odżywczych, ale i pysznego smaku.

więcej »
Przygotuj własne mleko ryżowe z ryżem marki Britta

Przygotuj własne mleko ryżowe z ryżem marki Britta

2016-12-06

Mleko ryżowe to smaczny i prosty do przyrządzenia napój.

więcej »

Przychodzi do Ciebie weganin na kolację…

2016-12-05

Wielu z nas nie wie co przygotować, aby wpasować się w zasady wegańskiej diety i jednocześnie przygotować smaczny i sycący posiłek. Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, zaproponował dwa przepisy, które z pewnością podbiją podniebienia najbardziej wymagających wegan.

więcej »
Jesień w kuchni - gruszkowe inspiracje  od marki WINIARY

Jesień w kuchni - gruszkowe inspiracje od marki WINIARY

2016-12-05

Inspiracje od marki WINIARY

więcej »
5 sposobów na witaminy w zimowej diecie

5 sposobów na witaminy w zimowej diecie

2016-12-05

Za oknem zimno, wokół wszyscy kaszlą, kichają i zarażają wirusami. W tym czasie niezwykle ważna jest zbilansowana dieta, pełna witamin i składników odżywczych.

więcej »
Boże Narodzenie w staropolskim stylu

Boże Narodzenie w staropolskim stylu

2016-12-05

Uczestnicy kolejnych warsztatów w Akademii Smaku Sokołów mieli okazję odbyć kulinarną „podróż w czasie”. Spotkanie poświęcone było bożonarodzeniowym potrawom, przygotowanym w staropolskim stylu. Gościem specjalnym był Maciej Nowicki – szef kuchni w Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!

Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.

Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.

Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.

Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito