Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Majonez Kielecki – przyprawa do świątecznych dań

Majonez Kielecki – przyprawa do świątecznych dań

2016-12-22

Majonez Kielecki od ponad 57 lat doprawia potrawy Polaków – zarówno te tradycyjne, jak i te inspirowane nowoczesną kuchnią. W tym roku także nie może zabraknąć go na świątecznych stołach. Dodatek ten idealnie połączy składniki sałatki jarzynowej, otuli śledzie oraz nada puszystości ciastom.

więcej »
Nowość - Okowita Babuni. Wyborny prezent dla konesera smaku

Nowość - Okowita Babuni. Wyborny prezent dla konesera smaku

2016-12-22

Dawno minęły już czasy, kiedy potoczne znaczenie słowa "okowita" było powszechnie znane. Dziś dla wielu z nas nazwa ta niewiele lub w ogóle nic nie mówi.

więcej »
Magiczne przygotowania do świąt Bożego Narodzenia

Magiczne przygotowania do świąt Bożego Narodzenia

2016-12-22

Święta to czas bardzo rodzinny i wyjątkowy, w tym magicznym okresie chcemy jak najwięcej czasu spędzać z najbliższymi.

więcej »
Program „Doceń polskie” nagrodzony przez fundację Pomaganie jest trendy

Program „Doceń polskie” nagrodzony przez fundację Pomaganie jest trendy

2016-12-22

„Doceń polskie” został nagrodzony przez fundację Pomaganie jest trendy. Organizatorów przedsięwzięcia promującego rodzimą żywność wysokiej jakości i jej wytwórców uhonorowano podczas Gali Mediów i Przedsiębiorców Dobroczynności 2016.

więcej »
Świąteczny stół mieszkańców Polski

Świąteczny stół mieszkańców Polski

2016-12-22

Bez jakich potraw nie wyobrażamy sobie Bożego Narodzenia?

więcej »
Produkty spożywcze na świąteczny stół i… pod choinkę

Produkty spożywcze na świąteczny stół i… pod choinkę

2016-12-22

Produkty spożywcze są nie tylko składnikami świątecznych potraw, ale sprawdzą się również w roli podarków dla najbliższych. Z takich smacznych prezentów ucieszą się nie tylko łasuchy! Produkty spożywcze na świąteczny stół i… pod choinkę.

więcej »
Smak, że ho ho! Czyli 5 sposobów na świątecznego kurczaka

Smak, że ho ho! Czyli 5 sposobów na świątecznego kurczaka

2016-12-22

Kurczak – zawsze smaczny, zawsze w porę – także w święta! W tym roku króluje na bożonarodzeniowych stołach. Oto 5 niezawodnych przepisów na świąteczne dania z drobiu dla całej rodziny!

więcej »
Ideal Group. Pierwszy turniej baristyczny na automatach vendingowych

Ideal Group. Pierwszy turniej baristyczny na automatach vendingowych

2016-12-21

Dobre espresso z automatu vendingowego? To możliwe. Wszystko zależy od precyzji wyregulowania maszyny – twierdzi Marcin Michalik, mistrz Polski baristów w Latte Art i sędzia w turnieju baristycznym, przeprowadzonym w białostockiej firmie Ideal Group.

więcej »
Kulki z ryżu marki Britta – idealna przystawka karnawałowa

Kulki z ryżu marki Britta – idealna przystawka karnawałowa

2016-12-21

Początek nowego roku to idealny czas na spotkania towarzyskie, imprezy karnawałowe oraz zimowe wieczory spędzane w gronie najbliższych. Podczas wspólnych biesiad warto zadbać także o odpowiednie menu. Bardzo ciekawym i smacznym pomysłem będą kulki z ryżu marki Britta.

więcej »
Szef kuchni MAKRO radzi, jak wybrać świeżą rybę

Szef kuchni MAKRO radzi, jak wybrać świeżą rybę

2016-12-21

Sieć hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska oferuje ponad 140 rodzajów i odmian świeżych ryb i owoców morza.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!

Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.

Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.

Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.

Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito