Artykuły prasowe
W trosce o serce - Flora ProActiv w nowym opakowaniu
Serce, jako jeden z najważniejszych narządów naszego organizmu, wymaga szczególnej troski. Dlatego tak ważne jest, by ograniczać czynniki ryzyka chorób sercowo - naczyniowych, np. zbyt wysoki poziom cholesterolu we krwi.
Jak wzmocnić organizm zimą?
Nastała zima, pora roku, w której wzmaga się liczba przeziębień oraz chorób. Zmiany temperatur, które wpływają negatywnie na odporność, sprzyjają wszelkiego rodzaju infekcjom. Tymczasem już trzeba zacząć przygotowywać organizm na zimę, która w tym roku może zaskoczyć mrozem i chłodem.
Nowość: SuperFish Filety ze śledzia w naturalnej śmietanie
SuperFish Filety ze śledzia w naturalnej śmietanie 250 g to nowość bez konserwantów oraz sztucznych substancji zagęszczających czy słodzących. To propozycja dla sympatyków tradycyjnego połączenia smakowego pysznego lekko słonego śledzia i naturalnej polskiej śmietany.
Sylwestrowe przekąski
Sylwester to data wyczekiwana na całym świecie. Towarzyszą mu liczne miejskie zabawy, bale i domowe prywatki. Menu na takie okazje również musi być odpowiednio dobrane – tak, aby było smaczne i jednocześnie nie wymagało zbyt wiele pracy. Jakie potrawy najlepiej przygotować radzi Piotr Ceranowicz?
Włoski Nowy Rok
Sylwester w Italii obchodzony jest bardzo uroczyście, spędza się go najczęściej w gronie rodziny lub przyjaciół.
Karnawał dobrze doprawiony
Obowiązkową pozycją imprezowego menu są przekąski. Aby cieszyły nie tylko oko, ale i podniebienie, warto dodać do nich przyprawy Galeo. Dzięki nim odkryjemy niezapomniane smaki.
Jak skomponować menu na Sylwestra? Pomysły na przekąski, dania gorące i sałatki
Nadchodzi najbardziej szalona noc w roku, czyli Sylwester! Spędzany na balu, w klubie albo w domowym zaciszu. W ciągu tej jednej nocy na pewno nie może zabraknąć pysznych przekąsek i gorących dań.
3 zdrowe nawyki na Nowy Rok
Nowy Rok nieodłącznie wiąże się z postanowieniami na nadchodzące miesiące. Niektóre z nich szybko wchodzą nam w krew, a nad innymi musimy popracować dłużej, aby stały się naszym nowym, zdrowym nawykiem. Jakie decyzje wspomagające jakość naszego życia warto podjąć?
Prawie 4 miliony złotych w bonach wypłaciła swoim pracownikom firma Netto
Netto Polska z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku, podobnie jak przed Świętami Wielkiej Nocy, postanowiło wesprzeć swoich pracowników dodatkowymi bonami na zakupy. W sumie w tym roku na ten cel firma przeznaczyła aż 3 miliony 800 tysięcy zł.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.
Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice
Typ mąki wpływa na jej zastosowanie w kuchni. Dlatego, na przykład, delikatne mąki niskiego typu doskonale sprawdzą się przy lekkich wypiekach, takich jak ciasta, biszkopty, naleśniki, a nawet pierogi. Przykładem takiej mąki może być wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice.
Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu
Szafy chłodnicze to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego, sklepu spożywczego czy punktu handlowego, w którym konieczne jest przechowywanie żywności w kontrolowanej temperaturze.
Kamis inspiruje i wprowadza nowość na rynek
W odpowiedzi na codzienny pośpiech KAMIS wprowadza serię „Przepis na…”. Osiem produktów z przyprawami, ziołami oraz prostymi przepisami pozwala na szybkie przygotowanie pysznych dań, które oszczędzają czas, nie rezygnując z jakości posiłków.
Jak wybrać profesjonalną odzież gastronomiczną dla HoReCa? Praktyczne porady dla branży spożywczej
Branża HoReCa to świat, w którym detale tworzą całość. Od smaku potraw po wygląd personelu – wszystko musi grać. Profesjonalna odzież gastronomiczna to nie tylko estetyka, ale także komfort, higiena i bezpieczeństwo.
Najczęściej czytane artykuły:
Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.
