Artykuły prasowe
Pyszności z jednego garnka
Gęste, esencjonalne i aromatyczne. Dania jednogarnkowe to tajna broń każdego domowego kucharza. Doskonale sprawdzają się jako pożywne śniadanie, wyśmienity obiad czy pyszna kolacja. Co ciekawe - nie wymagają spędzania długich godzin w kuchni, ponieważ robią się niemal same.

Snack – smak karnawału
Na noworoczne spotkania z rodziną i znajomymi przy ulubionej muzyce oraz suto zastawionym stole czekamy cały rok! W związku z tym, warto na ten czas odpowiednio się przygotować.

Grześki i Familijne na podium plebiscytu Najlepszy Produkt – Wybór Konsumentów 2017
Produkty Grupy Colian po raz kolejny zostały nagrodzone w konkursie Najlepszy Produkt – Wybór Konsumentów. Propozycje marek Grześki i Familijne zdobyły brązowe medale w tegorocznej edycji plebiscytu. Prestiżowe wyróżnienia wręczono 19 stycznia w hotelu Bristol w Warszawie podczas uroczystej gali.

Złote czasy dla branży cateringowej trwają
Od czasu do czasu natknąć się można na opinię, iż rynek cateringu dietetycznego w Polsce bardzo szybko się zmienia i czasy jego świetności mamy już za sobą. Zdaniem ekspertów, jest jednak wręcz przeciwnie.

Dobra jakość potwierdzona przez Polaków
3 lata – tyle czasu wystarczyło by za pośrednictwem różnorodnych działań wzmocnić pozytywny wizerunek certyfikowanego mięsa wieprzowego wśród Polek i Polaków! Kampania „Gwarancja Jakości QAFP”, promująca kulinarne mięso wieprzowe i wędliny ze znakiem jakości QAFP dobiega końca.

Karnawał ze smakiem razem z marką WINIARY!
Już teraz możesz zacząć wielkie odliczanie do prawdziwej zabawy!

100% naturalnego smaku! Ruszyła nowa odsłona kampanii FRoSTY
16 stycznia br. na antenach stacji radiowych, telewizyjnych i w Internecie ponownie zagościł Piotr z FRoSTY. Promuje zarówno dobrze znane, flagowe produkty marki, jak i nowości.
Rynek firm cateringowych atrakcyjny dla dostawców HoReCa
Prognozy rozwoju rynku HoReCa w 2017 r. są obiecujące i zdecydowanie je wykorzystamy. Ten sektor to dla nas bardzo ważny, a sprzedaż produktów do tego kanału stanowi ponad 50% przychodów - mówi Łukasz Kotaniec, członek zarządu firmy Kotaniec, producenta sosów Folwark.

Zdrowie prosto z natury. Jarmark Produktów Regionalnych w Porcie Łódź.
Cynamon, wanilia, imbir czy goździki – to najlepsze aromatyczne dodatki, które rozgrzeją nas w zimową pogodę. W parze z przyprawami, na pomoc w chłodne dni przychodzi także miód, naturalnie wzmacniający odporność.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!