Artykuły prasowe

Na majówkę!
Wiosenna aura to idealny pretekst, by wybrać się na ucztę w plenerze. Podpowiadamy co zabrać na łono natury i o czym pamiętać organizując piknik.

TRENDY KULINARNE W TWOJEJ KUCHNI – CO JEŚĆ I GDZIE KUPOWAĆ?
Co tak naprawdę jest teraz modne? W jaki sposób będziemy gotować w najbliższych latach? I co z tymi zakupami? Robić je przez internet, w supermarkecie, na targu, a może skorzystać z nowej usługi na rynku i zamówić cookingbox? Co wybrać?

Brzoskwiniowy tort Melba od McVitie’s na wiosenne przyjęcie
Po długich miesiącach zimy, wreszcie zawitała do nas wiosna. Dni są coraz dłuższe, świeci słońce i rozkwitają kwiaty. Dookoła jest pięknie i kolorowo. Taka pogoda sprzyja długim spacerom, uprawianiu sportów i spotkaniom na świeżym powietrzu. Co podać gościom, aby byli zachwyceni?

Czy wiesz, że…warto znać się na owocach i warzywach?
Sezon na świeże owoce i warzywa właśnie się rozpoczyna, dlatego warto, aby częściej gościły na naszych talerzach. Razem z Netto zdradzamy kilka ciekawostek o podstawowych produktach, które na co dzień można znaleźć w dziale warzywno-owocowym, a które całkowicie mogą odmienić tradycyjne potrawy.

#superfoods HELIO Natura
Chcesz poczuć się lżej na wiosnę i zadbać o formę? Postaw na zdrową dietę z #superfoods HELIO Natura bez konserwantów! Dodaj suszone owoce Goldenberry i Morwy Białej do sałatki, koktajlu, owsianki lub musli, a już na start otrzymasz zastrzyk cennych substancji odżywczych!

Lech uczy zawodu w ramach szkolnej współpracy
Spółka Lech – Garmażeria Staropolska podpisała z Zespołem Szkół Technicznych w Białymstoku umowę o współpracy na kolejny rok. W ten sposób firma dba o swoje przyszłe kadry, a szkoła umożliwia uczniom rozwój zawodowy już w trakcie nauki.

Pasta z pestkami słonecznika z suszonymi pomidorami i bazylią Well Well – pełna smaku, bliska naturz
Pasta z pestkami słonecznika, suszonymi pomidorami i bazylią marki Well Well to fuzja smaków i włoskich aromatów zamknięta w oryginalnej paście, która wzbogaci codzienne menu miłośników zdrowej, smacznej i wartościowej kuchni.

Makrele marki Graal – na co dzień i od święta
Makrela to obok śledzia czy łososia ryba bardzo często goszcząca na polskich stołach. Nic dziwnego, bowiem ta tłusta morska ryba to doskonałe źródło białka, kwasów tłuszczowych omega-3 i omega-6, zawierająca witaminy z grupy B, A, D i E oraz dostarczająca wapno, fosfor, jod i miedź.

ODKUPIENIE WIN, CZYLI NOWE MIEJSCE DLA „WINNYCH” SMAKOSZY
Któż z nas nie jest winny słabości do pysznego jedzenia i dobrych trunków? To nic zdrożnego, zwłaszcza, że teraz możemy łatwo nasze winy „odkupić”. Na gastronomicznej mapie Warszawy pojawiła się restauracja i winiarnia – o przewrotnej nazwie „Odkupienie Win”.

Daj się zaskoczyć Wiosennej Ofercie marki Wawel!
Daj się zaskoczyć Wiosennej Ofercie marki Wawel!
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Starbucks startuje z orzeźwiającym letnim sezonem!
Dzięki Starbucks już dziś możemy zanurzyć się w niesamowitych smakach lata. Ciesz się długimi, pełnymi słońca dniami i czasem spędzanym na świeżym powietrzu z nowym, sezonowym napojem Melon Flavour Pearls Starbucks Refresha® drink, dostępnym w kawiarniach sieci już od 29 kwietnia!
Zintegrowane rozwiązanie dla detalistów na starcie systemu kaucyjnego
System kaucyjny, który już wkrótce stanie się obowiązkowy w Polsce, stawia przed detalistami nowe wyzwania. W szczególności dla małych i średnich sklepów, które nie dysponują dużymi działami IT ani zespołami wdrożeniowymi, proces ten może okazać się wyjątkowo skomplikowany.
Uwielbiane cukierki w nowoczesnym wydaniu
Wawel łączy tradycję z nowoczesnością, wprowadzając Michałki Protein – nową wersję kultowych cukierków z białkiem. To pierwsze Michałki wzbogacone o roślinne białko na polskim rynku, stworzone z myślą o osobach aktywnych i dbających o dietę.
Świętujmy Dzień Ziemi razem ze Starbucks i Snoopy'm!
Starbucks świętuje Miesiąc Dobroci, którego finałem jest Dzień Ziemi 22 kwietnia. Już od 21 kwietnia w kawiarniach pojawi się specjalny kubek wielokrotnego użytku – na znak troski o planetę i ludzi wokół nas!
Przepisy z mieszanką keksową
Wielkanoc coraz bliżej, a wraz z nią – czas rodzinnych spotkań, domowych wypieków i… bakalii! Bo przecież święta nie mogą obyć się bez odrobiny słodyczy i tradycyjnego smaku.
Najczęściej czytane artykuły:
Technologia a system kaucyjny. Polacy otwarci na innowacje, ale potrzebują edukacji
Ponad 60% Polaków deklaruje chęć korzystania z aplikacji mobilnych i innych technologii wspierających system kaucyjny – wynika z badania „Postawy Polaków wobec systemu kaucyjnego” przeprowadzonego przez Biostat na zlecenie agencji doradczej 2PR.
Uwielbiane cukierki w nowoczesnym wydaniu
Wawel łączy tradycję z nowoczesnością, wprowadzając Michałki Protein – nową wersję kultowych cukierków z białkiem. To pierwsze Michałki wzbogacone o roślinne białko na polskim rynku, stworzone z myślą o osobach aktywnych i dbających o dietę.
Zintegrowane rozwiązanie dla detalistów na starcie systemu kaucyjnego
System kaucyjny, który już wkrótce stanie się obowiązkowy w Polsce, stawia przed detalistami nowe wyzwania. W szczególności dla małych i średnich sklepów, które nie dysponują dużymi działami IT ani zespołami wdrożeniowymi, proces ten może okazać się wyjątkowo skomplikowany.
Przepisy z mieszanką keksową - z HELIO w kuchni zawsze smaczniej!
Wielkanoc coraz bliżej, a wraz z nią – czas rodzinnych spotkań, domowych wypieków i… bakalii! Bo przecież święta nie mogą obyć się bez odrobiny słodyczy i tradycyjnego smaku.
Przepisy z mieszanką keksową
Wielkanoc coraz bliżej, a wraz z nią – czas rodzinnych spotkań, domowych wypieków i… bakalii! Bo przecież święta nie mogą obyć się bez odrobiny słodyczy i tradycyjnego smaku.