Artykuły prasowe
Produkty od WSP Społem polecają się do grillowania!
Wiosenne promienie słońca sprzyjają spędzaniu czasu na świeżym powietrzu – spacery, przejażdżki rowerowe, a wkrótce i grillowanie! A gdyby tak połączyć wszystkie te przyjemności ze sobą i urządzić grilla w plenerze?
Sezon 2017 pod znakiem „Bąbel wafla” – Lodziarze przygotowali prawdziwy hit!
Wprowadzony zaledwie miesiąc temu do oferty białostockiej Wytwórni Lodów Prawdziwych „u Lodziarzy” deser pod dźwięcznie brzmiącą nazwą „Bąbel Wafel” z miejsca stał się prawdziwym hitem sprzedaży. Jak przyznają właściciele Wytwórni, klienci wprost pokochali „Bąbelka”.
NOWOŚĆ – PALUSZKI TWIGS&STICKS W NIEZWYKŁYCH SMAKACH
Twigs&Sticks to paluszki wypiekane bez użycia tłuszczu i cukru. Konsumenci będą mogli spróbować 6 niespotykanych dotąd smaków, wśród których są m.in. wędzona papryka i sól himalajska oraz płatki owsiane i siemię lniane.
Siła znaku „Doceń polskie”. Najbliższa certyfikacja żywności odbędzie się 26 kwietnia
Najbliższy audyt żywności organizowany w ramach programu „Doceń polskie” będzie miał miejsce 26 kwietnia br. w Sosnowcu. Producenci zainteresowani zdobyciem certyfikatu jakości mogą jeszcze przesyłać swoje zgłoszenia.
Nowość od SuperFish: Hummus z białej fasoli
W kuchni bliskiego wschodu hummus czyli pasta z roślin strączkowych jest potrawą kultową, która w ostatnich latach także w Polsce stała się jedną z najmodniejszych i najbardziej popularnych przekąsek.
LodyBonano jeszcze bliżej swoich fanów
Działająca od ponad dekady, obecnie największa franczyzowa sieć lodziarni w Europie – LodyBonano – licząca niemal 270 punktów w całym kraju zmienia strategię komunikacyjną.
Im więcej drzew, tym więcej czystej wody w naturze. Posadź z nami milion drzew!
Ruszyła dziewiąta edycja programu Po Stronie Natury, w ramach którego Żywiec Zdrój wraz z partnerami: Lasami Państwowymi, Polskim Towarzystwem Turystyczno-Krajoznawczym i Fundacją Ekologiczną Arka działa na rzecz ochrony zasobów naturalnych i do tego samego angażuje Polaków.
Ostatnie dni Kiermaszu Wielkanocnego w Centrum Handlowym Blue City
Jeszcze do piątku 14 kwietnia potrwa Kiermasz Wielkanocny w Blue City. Klienci, którzy wybiorą się do Centrum w tym czasie, będą mogli poczuć Święta wszystkimi zmysłami.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.
Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice
Typ mąki wpływa na jej zastosowanie w kuchni. Dlatego, na przykład, delikatne mąki niskiego typu doskonale sprawdzą się przy lekkich wypiekach, takich jak ciasta, biszkopty, naleśniki, a nawet pierogi. Przykładem takiej mąki może być wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice.
Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu
Szafy chłodnicze to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego, sklepu spożywczego czy punktu handlowego, w którym konieczne jest przechowywanie żywności w kontrolowanej temperaturze.
Kamis inspiruje i wprowadza nowość na rynek
W odpowiedzi na codzienny pośpiech KAMIS wprowadza serię „Przepis na…”. Osiem produktów z przyprawami, ziołami oraz prostymi przepisami pozwala na szybkie przygotowanie pysznych dań, które oszczędzają czas, nie rezygnując z jakości posiłków.
Jak wybrać profesjonalną odzież gastronomiczną dla HoReCa? Praktyczne porady dla branży spożywczej
Branża HoReCa to świat, w którym detale tworzą całość. Od smaku potraw po wygląd personelu – wszystko musi grać. Profesjonalna odzież gastronomiczna to nie tylko estetyka, ale także komfort, higiena i bezpieczeństwo.
Najczęściej czytane artykuły:
Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.

