Artykuły prasowe

Prawdziwe lody z prawdziwego ice truck’a
Obserwując na przestrzeni ostatnich lat rynek lodowy da się zaobserwować pewien stały trend. Od dłuższego czasu coraz większą popularnością cieszą się lody naturalne – domowe, tworzone na bazie tradycyjnej receptury.
Jak ułatwić sobie prowadzenie działalności gospodarczej
Wielu decydując się na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej boryka się z dziesiątkami mniejszych lub większych problemów. W tym artykule postanowimy pokazać Wam jak sobie z nimi poradzić, robiąc to na przykładzie z życia wziętym.
Skomponuj swoje musli - 7 urodziny serwisu MojeMusli.pl
Marka MojeMusli.pl jest na rynku już od 7 lat! Z tej okazji firma przygotowała dla swoich klientów szereg niespodzianek. Promocje trwały przez cały tydzień i angażowały klientów do wspólnej zabawy i do wprowadzenia zdrowych produktów do swojej diety.

Pyszna NOWOŚĆ! Budynie do ciast i kremów od marki WINIARY :)
Budynie stworzone specjalnie do ciast i kremów.

Złoty Paragon 2017 dla Grześków i Jeżyków
Produkty firmy Colian tryumfowały w VII edycji konkursu Złoty Paragon – Nagroda Kupców Polskich. Prestiżowe wyróżnienia zdobyły wafelki Grześki i ciastka Jeżyki. Wręczenie statuetek i gala finałowa plebiscytu miały miejsce 25 maja br. w Teatrze Kamienica w Warszawie.

Złoty Paragon dla Kabanosów pieczonych Maestro. Kiełbasa krakowska z wyróżnieniem
25 maja podczas gali finałowej konkursu „Złoty Paragon – nagroda kupców polskich” nagrodzono te produkty i usługi, które - jak pisze organizator – w sposób szczególny wpływają na rozwój handlu detalicznego Polsce i przynoszą kupcom największe dochody.

Tofu, soja, soczewica - czyli co zamiast mięsa?
Czy można żyć bez mięsa? Jeszcze kilka, kilkanaście lat temu wielu z nas odpowiedziałoby przecząco. Dziś – także wielu z nas – nie je produktów pozyskiwanych ze zwierząt, opierając swój jadłospis na diecie wegetariańskiej.
Paweł Oszczyk w zespole MAKRO
„Szef Roku” Gault&Millau 2016 Paweł Oszczyk dołączy do MAKRO Polska. Szef kuchni restauracji La Rotisserie od sierpnia obejmie stanowisko kierownika działu ds. grupy klientów HoReCa.
Aby podróżować nie potrzebujesz biletu, wystarczy tylko łyżeczka …
Kiedy dopada Cię ochota na małe co nieco, pragniesz czegoś wyjątkowego, co sprawi, że zapomnisz o codziennej rutynie, oddasz się przyjemności smaku, a w myślach przeniesiesz w klimatyczne zakątki świata.

Makarun ze wsparciem agencji PR
Pierwsza w Polsce franczyzowa sieć spaghetterii Makarun wybrała agencję public relations.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!