Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Smoothies – pomysł na letni posiłek

Smoothies – pomysł na letni posiłek

2017-07-07

Sycą, dodają energii, pobudzają o poranku, a wieczorem z łatwością zastąpią klasyczną kolację – smaczne i kolorowe smoothies.

więcej »
ZASKOCZ GOŚCI - PRZEKĄSKI Z PALUSZKAMI!

ZASKOCZ GOŚCI - PRZEKĄSKI Z PALUSZKAMI!

2017-07-07

Paluszki Stema Polska występują w wielu wariantach smakowych i dzięki nim szybko przygotujesz smaczne przegryzki zarówno wytrawne jak i słodkie.

więcej »

Naturalna Ice Tea od marki Herbapol

2017-07-06

W oczekiwaniu na lato marka Herbapol przygotowała atrakcyjną nowość – napój herbaciany Naturalna Ice Tea, stworzony z naturalnych składników, bez konserwantów, barwników i substancji słodzących. Cztery warianty smakowe Naturalnej Ice Tea to najlepsza propozycja na najgorętszy sezon!

więcej »
Oskoła i jej 4 owocowe smaki

Oskoła i jej 4 owocowe smaki

2017-07-06

Sok z brzozy wzbogacony o smaczne i zdrowe soki owocowe to podwójna dawka smaku i energii! Dlatego Oskoła Dary Lasu występuje między innymi w czterech owocowych smakach, z których każdy wyróżnia się wyjątkowymi właściwościami. Warto wypróbować je wszystkie, jeszcze tego lata!

więcej »
Sok z brzozy idealny na wakacje

Sok z brzozy idealny na wakacje

2017-07-06

To nie przypadek, że oskoła najlepiej smakuje po schłodzeniu. To właśnie czyni ją idealnym napojem na zaspokojenie pragnienia w czasie letnich upałów.

więcej »
Room Service – Dania topowych warszawskich restauracji w Twoim biurze

Room Service – Dania topowych warszawskich restauracji w Twoim biurze

2017-07-05

Spotkanie biznesowe, tak jak każde inne, upływa w miłej atmosferze kiedy towarzyszy mu dobre jedzenie.

więcej »
Polska żywność w centrum uwagi

Polska żywność w centrum uwagi

2017-07-05

Wielkimi krokami zbliża się Dzień polskiej żywności; „święto” zainicjowane przez twórców Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. O rodzimych artykułach spożywczych będzie głośno także za sprawą Plebiscytu „KUCHNIA Polska 2017” organizowanego przez redakcję magazynu „Kuchnia”.

więcej »
Pierogi staropolskie z kaszą i grzybami JAWO

Pierogi staropolskie z kaszą i grzybami JAWO

2017-07-04

Pierogi staropolskie z kaszą i grzybami Jawo to wyjątkowo aromatyczna propozycja na pyszne obiadowe danie. Pierogi Jawo są robione ręcznie, smakują jak domowe,

więcej »
Zmiany w przepisach dotyczących eksportu żywności do USA

Zmiany w przepisach dotyczących eksportu żywności do USA

2017-07-04

Od maja br. obowiązuje dodatkowa weryfikacja produktów spożywczych wprowadzanych do obrotu na terenie Stanów Zjednoczonych. Nowe przepisy nakładają na polskich eksporterów obowiązek wskazania podmiotu o nazwie ,,FSVP Importer’’ podczas składania deklaracji importowej.

więcej »
Party Mix – imprezowy słoik

Party Mix – imprezowy słoik

2017-07-03

Party Mix jest jak impreza zamknięta w słoiczku. Chrupiące rytmy i kolorowe kreacje najlepszych polskich warzyw tylko czekają aby wydostać się spod kolorowego wieczka.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!

Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.

Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.

Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.

Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito