Artykuły prasowe

Ciastko owsiane od Piekarni Otrębusy
Drugie śniadanie czy przekąska w podróży nie muszą być nudne. Koniec również z podjadaniem wysokokalorycznych rzeczy między posiłkami – z ciastkiem owsianym pożywisz się smacznie i zdrowo!

Koniec z nudą na talerzu
Słodkawa w smaku i bogata w wartości odżywcze – co to takiego? Kalarepa! Sięgnąć po nią mogą fani sałatek, ponieważ idealnie smakuje na surowo. Doskonale sprawdzi się również jako przekąska podczas seansu filmowego lub dodatek do obiadu.

ŚWIĘTO PLANTATORÓW BURAKÓW CUKROWYCH
Praktyczne pokazy maszyn do prac polowych, prezentacje sprzętu i środków do upraw buraków cukrowych, wymiana doświadczeń a przy tym sporo atrakcji dla dzieci i dorosłych – tak podsumować można tegoroczne obchody Dnia Buraka.

Specjalizacja kluczem do sukcesu
W Polsce konsumpcja mięsa drobiowego rośnie, jednocześnie nie obserwujemy znaczących wzrostów jego ceny. Odpowiedzią na zwiększony popyt są zmiany w sektorze FMCG. Nie brak producentów, którzy koncentrują się wyłącznie na mięsie drobiowym. Jednym z takich zakładów jest Ramp Trade Sp. z o.o.

Party Mix – imprezowy słoik
Party Mix jest jak impreza zamknięta w słoiczku. Chrupiące rytmy i kolorowe kreacje najlepszych polskich warzyw tylko czekają aby wydostać się spod kolorowego wieczka.
Sodexo Polska z certyfikatem ISO 22000:2005
Sodexo Polska On-site Services pozytywnie przeszło proces recertyfikacji ISO 22000:2005. Standardy ISO 22000:2005 obowiązują we wszystkich restauracjach Sodexo w Polsce od 2011 roku.

SPAFOOD – polska marka zdobyła uznanie w Brukseli za światowy smak i jakość
Marka SPAFOOD, będąca symbolem najwyższej jakości produktów żywnościowych typu convenience, została nagrodzona w prestiżowym międzynarodowym konkursie Superior Taste Award 2017 w Brukseli.

Regionalne produkty w Porcie Łódź
Lokalni wystawcy, oferujący zdrowe nieprzetworzone produkty, po raz kolejny odwiedzą Port Łódź. Ze swoimi stoiskami czekać będą na Klientów od 20 do 23 lipca obok sklepu Saturn.

Konkurs kulinarny z gęsiną w roli głównej
Znamy już nazwiska kucharzy, którzy zaprezentują swoje umiejętności podczas konkursu organizowanego w ramach II edycji Ogólnopolskiego Festiwalu Kulinarnego „Gęsina nie tylko na św. Marcina”. Wydarzenie, którego pomysłodawcą jest Wiesław Bober, odbędzie się 19 sierpnia 2017r. w Pabianicach.

Chłodniki WINIARY wsparte kampanią reklamową
Chłodniki WINIARY wsparte kampanią reklamową
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!