Artykuły prasowe
Powitaj jesień sokiem z brzozy
Kto nie próbował jeszcze soku z brzozy ma wiele powodów, aby wreszcie to zrobić, bowiem jesień to czas, w którym przygotowujemy swój organizm na chłodniejsze, wietrzne i deszczowe dni, które sprzyjają przeziębieniom.
Oskoła – wypróbuj ją jeszcze dziś!
Są soki z warzyw i owoców, bardziej i mniej tropikalnych. Są nawet soki z kaktusa i innych oryginalnych roślin.
Room Service – dostawa z klasą
Dlaczego Warszawiacy coraz chętniej zamawiają jedzenie przez Room Service? Odpowiedzialne podejście do klienta i wybór najlepszych restauracji w mieście z dostawą do domu lub biura to dwa największe atuty firmy.
Kartacze z mięsem Jawo w nowym opakowaniu
Wszystkim, którzy chcieliby zasmakować tego tradycyjnego dania, a nie mają czasu, aby przygotować je własnoręcznie z pomocą przychodzi firma Jawo, która posiada w ofercie pyszne kartacze przygotowane wg tradycyjnej receptury. Wystarczy 7 minut, aby można było cieszyć się ich doskonałym smakiem
Mix na szóstkę - nowy smakołyk dla uczniów
Mixit.pl na początek roku szkolnego wprowadza nową mieszankę musli „Mix na szóstkę” oraz obniża koszt dostaw. W ofercie firmy, która specjalizuje się w musli i kaszach na życzenie pojawia się też nowy bezglutenowy batonik dla każdego - z kawą i nerkowcami.
Puszysty jabłecznik z ciasteczkami McVitie’s i bitą śmietaną
Jabłko to najbardziej popularny owoc w Polsce. Z pewnością jego dużym plusem jest fakt, iż na sklepowej półce gości przez cały rok. Zrobisz z nich przecier, sok, deser, placki czy wzbogacisz danie mięsne.
Laureaci programu „Doceń polskie” na festiwalu „Gęsina nie tylko na św. Marcina”
Laureaci Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” mają do dyspozycji szereg narzędzi wspierających propagowanie artykułów spożywczych nagrodzonych certyfikatem jakości „Doceń polskie”. Wśród nich jest możliwość udziału w targach i ciekawych wydarzeniach branżowych.
KULINARNA PODRÓŻ DOOKOŁA… CHLEBA
Co łączy Polskę z umiejscowioną na Zakaukaziu Gruzją, bajkowymi Indiami oraz słynącą z elegancji Francją?
Kapary w oleju z ziołami OLE!
Kapary to jedne z najbardziej wykwintnych, a zarazem tajemniczych, składników kulinarnych, które w ostatnim czasie szybko zyskują popularność.
BEZ KULEK I ZJEŻDŻALNI ZA TO Z ROZWIJANIEM ZDOLNOŚCI MANUALNYCH – NOWY KONCEPT SALI ZABAW
Już od września 2017 roku na mapie Warszawy pojawi się nowe miejsce, którego jeszcze w Polsce nie było.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.
Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice
Typ mąki wpływa na jej zastosowanie w kuchni. Dlatego, na przykład, delikatne mąki niskiego typu doskonale sprawdzą się przy lekkich wypiekach, takich jak ciasta, biszkopty, naleśniki, a nawet pierogi. Przykładem takiej mąki może być wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice.
Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu
Szafy chłodnicze to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego, sklepu spożywczego czy punktu handlowego, w którym konieczne jest przechowywanie żywności w kontrolowanej temperaturze.
Kamis inspiruje i wprowadza nowość na rynek
W odpowiedzi na codzienny pośpiech KAMIS wprowadza serię „Przepis na…”. Osiem produktów z przyprawami, ziołami oraz prostymi przepisami pozwala na szybkie przygotowanie pysznych dań, które oszczędzają czas, nie rezygnując z jakości posiłków.
Jak wybrać profesjonalną odzież gastronomiczną dla HoReCa? Praktyczne porady dla branży spożywczej
Branża HoReCa to świat, w którym detale tworzą całość. Od smaku potraw po wygląd personelu – wszystko musi grać. Profesjonalna odzież gastronomiczna to nie tylko estetyka, ale także komfort, higiena i bezpieczeństwo.
Najczęściej czytane artykuły:
Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.