Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Powitaj jesień sokiem z brzozy

Powitaj jesień sokiem z brzozy

2017-09-06

Kto nie próbował jeszcze soku z brzozy ma wiele powodów, aby wreszcie to zrobić, bowiem jesień to czas, w którym przygotowujemy swój organizm na chłodniejsze, wietrzne i deszczowe dni, które sprzyjają przeziębieniom.

więcej »
Oskoła – wypróbuj ją jeszcze dziś!

Oskoła – wypróbuj ją jeszcze dziś!

2017-09-06

Są soki z warzyw i owoców, bardziej i mniej tropikalnych. Są nawet soki z kaktusa i innych oryginalnych roślin.

więcej »
Room Service – dostawa z klasą

Room Service – dostawa z klasą

2017-09-05

Dlaczego Warszawiacy coraz chętniej zamawiają jedzenie przez Room Service? Odpowiedzialne podejście do klienta i wybór najlepszych restauracji w mieście z dostawą do domu lub biura to dwa największe atuty firmy.

więcej »
Kartacze z mięsem Jawo w nowym opakowaniu

Kartacze z mięsem Jawo w nowym opakowaniu

2017-09-01

Wszystkim, którzy chcieliby zasmakować tego tradycyjnego dania, a nie mają czasu, aby przygotować je własnoręcznie z pomocą przychodzi firma Jawo, która posiada w ofercie pyszne kartacze przygotowane wg tradycyjnej receptury. Wystarczy 7 minut, aby można było cieszyć się ich doskonałym smakiem

więcej »
Mix na szóstkę - nowy smakołyk dla uczniów

Mix na szóstkę - nowy smakołyk dla uczniów

2017-08-31

Mixit.pl na początek roku szkolnego wprowadza nową mieszankę musli „Mix na szóstkę” oraz obniża koszt dostaw. W ofercie firmy, która specjalizuje się w musli i kaszach na życzenie pojawia się też nowy bezglutenowy batonik dla każdego - z kawą i nerkowcami.

więcej »
Puszysty jabłecznik z ciasteczkami McVitie’s i bitą śmietaną

Puszysty jabłecznik z ciasteczkami McVitie’s i bitą śmietaną

2017-08-31

Jabłko to najbardziej popularny owoc w Polsce. Z pewnością jego dużym plusem jest fakt, iż na sklepowej półce gości przez cały rok. Zrobisz z nich przecier, sok, deser, placki czy wzbogacisz danie mięsne.

więcej »
Laureaci programu „Doceń polskie” na festiwalu „Gęsina nie tylko na św. Marcina”

Laureaci programu „Doceń polskie” na festiwalu „Gęsina nie tylko na św. Marcina”

2017-08-30

Laureaci Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” mają do dyspozycji szereg narzędzi wspierających propagowanie artykułów spożywczych nagrodzonych certyfikatem jakości „Doceń polskie”. Wśród nich jest możliwość udziału w targach i ciekawych wydarzeniach branżowych.

więcej »
KULINARNA PODRÓŻ DOOKOŁA… CHLEBA

KULINARNA PODRÓŻ DOOKOŁA… CHLEBA

2017-08-29

Co łączy Polskę z umiejscowioną na Zakaukaziu Gruzją, bajkowymi Indiami oraz słynącą z elegancji Francją?

więcej »
Kapary w oleju z ziołami OLE!

Kapary w oleju z ziołami OLE!

2017-08-29

Kapary to jedne z najbardziej wykwintnych, a zarazem tajemniczych, składników kulinarnych, które w ostatnim czasie szybko zyskują popularność.

więcej »
BEZ KULEK I ZJEŻDŻALNI ZA TO Z ROZWIJANIEM ZDOLNOŚCI MANUALNYCH – NOWY KONCEPT SALI ZABAW

BEZ KULEK I ZJEŻDŻALNI ZA TO Z ROZWIJANIEM ZDOLNOŚCI MANUALNYCH – NOWY KONCEPT SALI ZABAW

2017-08-28

Już od września 2017 roku na mapie Warszawy pojawi się nowe miejsce, którego jeszcze w Polsce nie było.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.

Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice
Typ mąki wpływa na jej zastosowanie w kuchni. Dlatego, na przykład, delikatne mąki niskiego typu doskonale sprawdzą się przy lekkich wypiekach, takich jak ciasta, biszkopty, naleśniki, a nawet pierogi. Przykładem takiej mąki może być wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice.

Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu
Szafy chłodnicze to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego, sklepu spożywczego czy punktu handlowego, w którym konieczne jest przechowywanie żywności w kontrolowanej temperaturze.

Kamis inspiruje i wprowadza nowość na rynek
W odpowiedzi na codzienny pośpiech KAMIS wprowadza serię „Przepis na…”. Osiem produktów z przyprawami, ziołami oraz prostymi przepisami pozwala na szybkie przygotowanie pysznych dań, które oszczędzają czas, nie rezygnując z jakości posiłków.

Jak wybrać profesjonalną odzież gastronomiczną dla HoReCa? Praktyczne porady dla branży spożywczej
Branża HoReCa to świat, w którym detale tworzą całość. Od smaku potraw po wygląd personelu – wszystko musi grać. Profesjonalna odzież gastronomiczna to nie tylko estetyka, ale także komfort, higiena i bezpieczeństwo.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito