Artykuły prasowe

Słodycz i wyrazistość: Pastena – pasta z suszonych pomidorów z serem Corregio OLE!
Smak i oryginalność – to jest to czego coraz częściej szukamy wybierając produkty do naszych ulubionych dań. Pragniemy także nowych inspiracji, bo cenimy różnorodność.
Nowy wizerunek Śliwki Nałęczowskiej. Jeszcze bardziej stylowy i elegancki!
Śliwka Nałęczowska zyskała nowy wizerunek. Dzięki odświeżonej grafice opakowań, marka stała się jeszcze bardziej stylowa i elegancka. Wszystko za sprawą połączenia oldschoolowego designu z nutką nowoczesności. Na sklepowych półkach Śliwka Nałęczowska w nowej odsłonie pojawi się jesienią.

PYSZNE DESERY NA JESIENNĄ CHANDRĘ!
Aby poprawić sobie nastrój i poradzić z jesienną chandrą, warto wypróbować pyszne desery z różnych zakątków świata. Zachwycą bliskich, bo są niestandardowe i zdrowsze od deserów z cukierni. Nie musisz martwić się o zakupy, dostarczy ci je Cookingbox.pl.

Seans filmowy z popcornem HELIO w roli głównej
Jesienne wieczory sprzyjają spędzaniu czasu w domowym zaciszu, dlatego zapraszamy na specjalny pokaz filmowy HELIO! W rolach głównych- uwielbiani przez publiczność- popcorn solony, popcorn maślany, popcorn karmelowy z cynamonem oraz popcorn bez tłuszczu i soli.

Smak brazylijskiego słońca jesienią w Costa Coffee
Już tej jesieni w Costa Coffee będzie słodko, krucho i rozgrzewająco. Do kawiarni Costa Coffee zawitało jesienne menu, dzięki któremu przywołasz wspomnienia wakacji!
Goplana Toffino z nowym wizerunkiem i kampanią
Jesienią Goplana Toffino przeszła metamorfozę wizerunkową. Nowe opakowania, nowe produkty w ofercie, a od 15 października silna kampania reklamowa – to kompleksowe działania, realizowane dla marki przez spółkę Colian.

Warzywa Grupy PRIMAVEGA są promowane znakiem „Doceń polskie”
Podczas codziennych zakupów spożywczych bez trudu znajdziemy różnorodne produkty oznaczone logotypem „Doceń polskie”. Charakterystyczne biało-czerwone godło to dowód, że artykuł został pozytywnie oceniony przez Lożę Ekspertów. Do znakowanej w ten sposób żywności dołączyły warzywa Grupy PRIMAVEGA.

Sosy Kieleckie, czyli baza na urozmaicony lunch dla małego i dużego
Ile to razy zastanawialiśmy się w jaki sposób podkreślić smak kanapek oraz przekąsek? Gdy kompozycja najróżniejszych składników nie wystarcza, warto sięgnąć po sprawdzone Sosy Kieleckie.
Konkurs grantowy „Lokalne Inicjatywy Społeczne Żywiec Zdrój” powraca
Mieszkańcy trzech gmin Żywiecczyzny mogą teraz jeszcze łatwiej zaangażować się na rzecz wspólnego dobra. Rozszerzony został bowiem ubiegłoroczny pilot konkursu grantowego „Lokalne Inicjatywy Społeczne Żywiec Zdrój”.

Owsianka z suszonymi śliwkami HELIO Natura
Lekka, pyszna i zdrowa- idealna na pierwsze lub drugie śniadanie! Najsmaczniejsza będzie z dodatkiem bakalii, najlepsza- z suszonymi śliwkami bez konserwantów HELIO Natura = źródło błonnika, potasu, miedzi i witamin A, B2, B6.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Zintegrowane rozwiązanie dla detalistów na starcie systemu kaucyjnego
System kaucyjny, który już wkrótce stanie się obowiązkowy w Polsce, stawia przed detalistami nowe wyzwania. W szczególności dla małych i średnich sklepów, które nie dysponują dużymi działami IT ani zespołami wdrożeniowymi, proces ten może okazać się wyjątkowo skomplikowany.
Uwielbiane cukierki w nowoczesnym wydaniu
Wawel łączy tradycję z nowoczesnością, wprowadzając Michałki Protein – nową wersję kultowych cukierków z białkiem. To pierwsze Michałki wzbogacone o roślinne białko na polskim rynku, stworzone z myślą o osobach aktywnych i dbających o dietę.
Świętujmy Dzień Ziemi razem ze Starbucks i Snoopy'm!
Starbucks świętuje Miesiąc Dobroci, którego finałem jest Dzień Ziemi 22 kwietnia. Już od 21 kwietnia w kawiarniach pojawi się specjalny kubek wielokrotnego użytku – na znak troski o planetę i ludzi wokół nas!
Przepisy z mieszanką keksową
Wielkanoc coraz bliżej, a wraz z nią – czas rodzinnych spotkań, domowych wypieków i… bakalii! Bo przecież święta nie mogą obyć się bez odrobiny słodyczy i tradycyjnego smaku.
Przepisy z mieszanką keksową - z HELIO w kuchni zawsze smaczniej!
Wielkanoc coraz bliżej, a wraz z nią – czas rodzinnych spotkań, domowych wypieków i… bakalii! Bo przecież święta nie mogą obyć się bez odrobiny słodyczy i tradycyjnego smaku.
Najczęściej czytane artykuły:
Technologia a system kaucyjny. Polacy otwarci na innowacje, ale potrzebują edukacji
Ponad 60% Polaków deklaruje chęć korzystania z aplikacji mobilnych i innych technologii wspierających system kaucyjny – wynika z badania „Postawy Polaków wobec systemu kaucyjnego” przeprowadzonego przez Biostat na zlecenie agencji doradczej 2PR.
Uwielbiane cukierki w nowoczesnym wydaniu
Wawel łączy tradycję z nowoczesnością, wprowadzając Michałki Protein – nową wersję kultowych cukierków z białkiem. To pierwsze Michałki wzbogacone o roślinne białko na polskim rynku, stworzone z myślą o osobach aktywnych i dbających o dietę.
Zintegrowane rozwiązanie dla detalistów na starcie systemu kaucyjnego
System kaucyjny, który już wkrótce stanie się obowiązkowy w Polsce, stawia przed detalistami nowe wyzwania. W szczególności dla małych i średnich sklepów, które nie dysponują dużymi działami IT ani zespołami wdrożeniowymi, proces ten może okazać się wyjątkowo skomplikowany.
Przepisy z mieszanką keksową - z HELIO w kuchni zawsze smaczniej!
Wielkanoc coraz bliżej, a wraz z nią – czas rodzinnych spotkań, domowych wypieków i… bakalii! Bo przecież święta nie mogą obyć się bez odrobiny słodyczy i tradycyjnego smaku.
Przepisy z mieszanką keksową
Wielkanoc coraz bliżej, a wraz z nią – czas rodzinnych spotkań, domowych wypieków i… bakalii! Bo przecież święta nie mogą obyć się bez odrobiny słodyczy i tradycyjnego smaku.