Artykuły prasowe
Nowi prowadzący dołaczają do projektu Pascala Brodnickiego
Tuba Smaku wystartowała w sierpniu, a już po niecałych 2 miesiącach wszystkie jej kanały odnotowują regularne wzrosty liczby subskrypcji.
Jesienna nostalgia i smakowe powroty do dzieciństwa Przepis na szarlotkę z lodami herbacianymi
Aura jesienią nie rozpieszcza i chętnie szukamy rozwiązań, które umilą nam chłodne wieczory. Dla wielu osób idealnym sposobem na spędzenie czasu jest czytanie książki z ciepłą herbatą w dłoni. Nasze wewnętrzne dziecko marzy o kawałku szarlotki.
Przepisy na rozgrzewające herbaty
Nadeszła jesień, a z nią chłodny wiatr, deszcz i coraz niższe temperatury. O tej porze roku aura nas nie rozpieszcza - sprawia, że mamy mniej energii i jesteśmy bardziej podatni na infekcje. Jak temu zaradzić? Eksperci Ahmad Tea London przygotowali dwa oryginalne przepisy.
Przepisy na rozgrzewające herbaty
Nadeszła jesień, a z nią chłodny wiatr, deszcz i coraz niższe temperatury. O tej porze roku aura nas nie rozpieszcza - sprawia, że mamy mniej energii i jesteśmy bardziej podatni na infekcje. Jak temu zaradzić? Eksperci Ahmad Tea London przygotowali dwa oryginalne przepisy.
Nowość: McVitie’s Digestive Dark Chocolate
Przedstawiamy kolejną pyszną nowość od McVitie’s! Tym razem marka zaskakuje połączeniem ciastek digestive z delikatną gorzką czekoladą. McVitie’s Digestive Dark Chocolate to idealna przekąska w codziennych prawdziwych chwilach przyjemności, spróbujcie sami!
Podsumowanie programu dla adeptów sztuki kulinarnej „Szef dla Młodych Talentów”
Dziewięć spotkań edukacyjnych, blisko 1100 uczestników z całej Polski, 15 staży w najlepszych polskich restauracjach, setki doświadczeń, tysiące inspiracji i niezliczona ilość wiedzy – tak można podsumować pierwszą odsłonę programu „Szef dla Młodych Talentów” prowadzonego przez MAKRO Polska.
Bądź kulinarnie mocny – przygotuj kanapki z super dodatkami
Jeśli brak Ci pomysłów na codzienne kanapki, koniecznie wypróbuj tych z super dodatkami – przetworami z sezonowych warzyw i owoców. Dzięki nim śniadania i kolacje nabiorą zdrowych rumieńców pełnych witamin. Wystarczy uruchomić swoją wyobraźnię i wykorzystać zasoby swojej spiżarni.
„Kwestia czasu” - nowa restauracja na kulinarnej mapie Białegostoku.
Tu nie napijesz się herbaty z egzotyczną importowaną cytryną. Zastąpi ją pigwa od podlaskiego sadownika. Nie będzie też włoskiej mozzarelli, tylko pyszny, koryciński ser, a zamiast oliwy z oliwek olej lniany z lokalnej tłoczni.
Kapary w zalewie octowej OLE! Do czego pasują?
Oto tylko kilka propozycji, z czym podawać można doskonałe i aromatyczne Kapary w zalewie octowej OLE!.
Ale Meksyk!
Pikantny, o zdecydowanym pomidorowo–paprykowym smaku i wyjątkowym aromacie świeżych ziół. Tak, to nowy Sos Kielecki meksykański od Wytwórczej Spółdzielni Pracy „Społem”! Dzięki niemu przeniesiesz się w kulinarny świat słonecznego Acapulco.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
BOŻONARODZENIOWY NIEZBĘDNIK KULINARNY Przygotowujemy świąteczną listę zakupów
Boże Narodzenie bez wątpienia ma w sobie niezwykłą magię. Niezależnie od tego, jak je spędzamy, trudno wyobrazić sobie święta bez kolorowej choinki z prezentami czy tradycyjnych potraw na stole.
Zimowa oferta Wawel – słodycze, które łączą pokolenia
Zimowa oferta Wawel łączy ulubione smaki z nowoczesnymi świątecznymi grafikami, tworząc produkty idealne na prezent i zimowe momenty słodkiej przyjemności.
Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.
Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice
Typ mąki wpływa na jej zastosowanie w kuchni. Dlatego, na przykład, delikatne mąki niskiego typu doskonale sprawdzą się przy lekkich wypiekach, takich jak ciasta, biszkopty, naleśniki, a nawet pierogi. Przykładem takiej mąki może być wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice.
Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu
Szafy chłodnicze to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego, sklepu spożywczego czy punktu handlowego, w którym konieczne jest przechowywanie żywności w kontrolowanej temperaturze.
Najczęściej czytane artykuły:
Zimowa oferta Wawel – słodycze, które łączą pokolenia
Zimowa oferta Wawel łączy ulubione smaki z nowoczesnymi świątecznymi grafikami, tworząc produkty idealne na prezent i zimowe momenty słodkiej przyjemności.
BOŻONARODZENIOWY NIEZBĘDNIK KULINARNY Przygotowujemy świąteczną listę zakupów
Boże Narodzenie bez wątpienia ma w sobie niezwykłą magię. Niezależnie od tego, jak je spędzamy, trudno wyobrazić sobie święta bez kolorowej choinki z prezentami czy tradycyjnych potraw na stole.