Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

JAK DOBRAĆ ZAJĘCIA DO ZAINTERESOWAŃ I PREDYSPYZCJI SWOJEGO DZIECKA?

JAK DOBRAĆ ZAJĘCIA DO ZAINTERESOWAŃ I PREDYSPYZCJI SWOJEGO DZIECKA?

2017-10-24

Małe dzieci bardzo często przejawiają zainteresowania różnymi aktywnościami – jedne maluchy od najmłodszych lat lubią śpiewać albo tańczyć, a inne przejawiają zdolności matematyczne lub artystyczne.

więcej »
„Lodziarnia od zaraz” – nowy koncept LodówBonano na Targach Franczyzy w Warszawie

„Lodziarnia od zaraz” – nowy koncept LodówBonano na Targach Franczyzy w Warszawie

2017-10-24

Trzy dni spotkań i biznesowych rozmów, oferta 200 konceptów franczyzowych i tysiące potencjalnych przedsiębiorców, którzy chcą otworzyć własny biznes oparty na franczyzie. Tak w skrócie zapowiadają się XV Targi Franczyzy.

więcej »
FiFiFo – aplikacja pomagająca w doborze odpowiednich produktów spożywczych z mocnymi partnerami

FiFiFo – aplikacja pomagająca w doborze odpowiednich produktów spożywczych z mocnymi partnerami

2017-10-24

Wystarczy skan etykiety produktu by po chwili na ekranie smartfona pojawił się komunikat informujący o poziomie jego dopasowania do naszego profilu żywieniowego. Otrzymamy w ten sposób konkretną ocenę, czy nasz wybór jest odpowiedni dla naszego organizmu i zdrowia.

więcej »
Jan Kolański z nagrodą European Candy Kettle Award

Jan Kolański z nagrodą European Candy Kettle Award

2017-10-24

Jan Kolański, Prezes Zarządu grupy Colian, został laureatem tegorocznej nagrody European Candy Kettle Award. To pierwszy Polak doceniony przez prestiżowe stowarzyszenie European Candy Kettle Club za wybitne osiągnięcia i wkład w rozwój rynku słodyczy, wyrobów czekoladowych oraz ciastek.

więcej »
KTO WYMYŚLIŁ PALUSZKI Z SEZAMEM?

KTO WYMYŚLIŁ PALUSZKI Z SEZAMEM?

2017-10-23

Dzisiaj na rynku jest kilkadziesiąt smaków, ale na początku lat 90. na rynku były tylko słone paluszki. A kto i kiedy wymyślił paluszki z sezamem?

więcej »
Babeczki dyniowe z Serca Natury Delecta

Babeczki dyniowe z Serca Natury Delecta

2017-10-23

Marka Delecta rozbudowuje linię z Serca Natury, wprowadzając Babeczki dyniowe do samodzielnego wypieku. Produkt z wysokim potencjałem sprzedażowym, nie posiada rynkowego odpowiednika. Rekomendacja sprzedaży w sezonie jesienno-zimowym gwarantuje wysoką rotację na półce.

więcej »
Polak zwycięzcą międzynarodowego półfinału konkursu S.Pellegrino Young Chef 2017!

Polak zwycięzcą międzynarodowego półfinału konkursu S.Pellegrino Young Chef 2017!

2017-10-19

Marcin Popielarz z restauracji Biały Królik w Gdyni zwyciężył w półfinale konkursu S.Pellegrino Young Chef 2017 w Europie Środkowo-Wschodniej. Dzięki wygranej Marcin Popielarz weźmie udział w finale konkursu, który odbędzie się w maju przyszłego roku w Mediolanie.

więcej »
Pyszna NOWOŚĆ! Poznaj Rozgrzewające Kisiele WINIARY w 3 pysznych smakach!

Pyszna NOWOŚĆ! Poznaj Rozgrzewające Kisiele WINIARY w 3 pysznych smakach!

2017-10-19

Pyszna NOWOŚĆ! Poznaj Rozgrzewające Kisiele WINIARY w 3 pysznych smakach!

więcej »
Nowi prowadzący dołaczają do projektu Pascala Brodnickiego

Nowi prowadzący dołaczają do projektu Pascala Brodnickiego

2017-10-18

Tuba Smaku wystartowała w sierpniu, a już po niecałych 2 miesiącach wszystkie jej kanały odnotowują regularne wzrosty liczby subskrypcji.

więcej »
Jesienna nostalgia i smakowe powroty do dzieciństwa Przepis na szarlotkę z lodami herbacianymi

Jesienna nostalgia i smakowe powroty do dzieciństwa Przepis na szarlotkę z lodami herbacianymi

2017-10-18

Aura jesienią nie rozpieszcza i chętnie szukamy rozwiązań, które umilą nam chłodne wieczory. Dla wielu osób idealnym sposobem na spędzenie czasu jest czytanie książki z ciepłą herbatą w dłoni. Nasze wewnętrzne dziecko marzy o kawałku szarlotki.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.

Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice
Typ mąki wpływa na jej zastosowanie w kuchni. Dlatego, na przykład, delikatne mąki niskiego typu doskonale sprawdzą się przy lekkich wypiekach, takich jak ciasta, biszkopty, naleśniki, a nawet pierogi. Przykładem takiej mąki może być wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice.

Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu
Szafy chłodnicze to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego, sklepu spożywczego czy punktu handlowego, w którym konieczne jest przechowywanie żywności w kontrolowanej temperaturze.

Kamis inspiruje i wprowadza nowość na rynek
W odpowiedzi na codzienny pośpiech KAMIS wprowadza serię „Przepis na…”. Osiem produktów z przyprawami, ziołami oraz prostymi przepisami pozwala na szybkie przygotowanie pysznych dań, które oszczędzają czas, nie rezygnując z jakości posiłków.

Jak wybrać profesjonalną odzież gastronomiczną dla HoReCa? Praktyczne porady dla branży spożywczej
Branża HoReCa to świat, w którym detale tworzą całość. Od smaku potraw po wygląd personelu – wszystko musi grać. Profesjonalna odzież gastronomiczna to nie tylko estetyka, ale także komfort, higiena i bezpieczeństwo.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito