Artykuły prasowe

porcja witamin idealna na chłodne dni – naturalny BIO Sok wieloowocowy z imbirem marki Rabenhorst
BIO Sok wieloowocowy z imbirem marki Rabenhorst to doskonała propozycja pełna smaku i naturalnie występujących witamin.

Internetowa porównywarka cateringów dietetycznych Cateromarket.pl w nowej odsłonie
Do niedawna catering dietetyczny był dla wielu osób czymś zupełnie nieznanym. Z kolei dziś to szalenie popularna forma zdrowego odżywania, a firm oferujących jedzenie w pudełkach na polskim rynku przybywa z dnia na dzień.

XXVI atestacja żywności: oceniono 232 produkty
232 ocenione produkty spożywcze z oferty 76 firm z 16 województw - tak można podsumować atestację żywności, która odbyła się 25 października w Sosnowcu. To był XXVI audyt w historii Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”.
Świętujemy Światowy Dzień Makaronu - klikasz i jesz!
Makaron – produkt, bez którego wielu nie wyobraża sobie życia. Można z niego wyczarować zarówno proste, jak i wykwintne danie. O tym skąd wzięła się jego popularność opowiadają eksperci PizzaPortal.pl.
Naturalnie mętny sok Ogrody Natury z jabłek i malin
Od lat niezmiennie popularny. Nic dziwnego, w końcu wchodzące w jego skład jabłka i maliny kojarzą się z najlepszymi smakołykami, przygotowywanymi przez dziadków – ciastami drożdżowymi, kompotami i sokami właśnie.

Słodki sukces makaroników Sucré
Kruche i chrupiące na zewnątrz, w środku wypełnione aksamitnym nadzieniem o wyjątkowym smaku, rozpływającym się w ustach, a przy tym niebywale piękne.

Jacob’s Creek Double Barrel
Czerwone wina dojrzewające w beczkach po whisk(e)y? Tak! Australijska marka wina Jacob’s Creek prezentuje wysokiej jakości czerwone wino, które najpierw starzone jest w tradycyjnych dębowych beczkach, później w beczkach po whisk(e)y!

Srebro dla Cydru Lubelskiego Lodowego
W IX Konkursie Polskich Win i Cydrów o Medal ENOEXPO 2017 Cydr Lubelski Lodowy otrzymał srebrny medal! - Nasza próba rozwijania specjałów regionalnych, szczególnie trudnych gatunków cydru, została doceniona – komentuje Robert Ogór, Prezes AMBRA S.A., producenta Cydru Lubelskiego.

JAK DOBRAĆ ZAJĘCIA DO ZAINTERESOWAŃ I PREDYSPYZCJI SWOJEGO DZIECKA?
Małe dzieci bardzo często przejawiają zainteresowania różnymi aktywnościami – jedne maluchy od najmłodszych lat lubią śpiewać albo tańczyć, a inne przejawiają zdolności matematyczne lub artystyczne.

„Lodziarnia od zaraz” – nowy koncept LodówBonano na Targach Franczyzy w Warszawie
Trzy dni spotkań i biznesowych rozmów, oferta 200 konceptów franczyzowych i tysiące potencjalnych przedsiębiorców, którzy chcą otworzyć własny biznes oparty na franczyzie. Tak w skrócie zapowiadają się XV Targi Franczyzy.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!