Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

NOWOŚĆ WINIARY w butelkach – Sosy pomidorowe w 3 pysznych odsłonach

NOWOŚĆ WINIARY w butelkach – Sosy pomidorowe w 3 pysznych odsłonach

2017-10-27

NOWOŚĆ WINIARY w butelkach – Sosy pomidorowe w 3 pysznych odsłonach

więcej »

Wegetarianizm dla każdego. Zobacz, jak zacząć. Soki będą niezbędne

2017-10-27

- Dieta wegetariańska wzmacnia odporność, ma dobry wpływ na skórę, zmniejsza ryzyko rozwoju nadwagi i otyłości – przekonuje dietetyk Anna Czyż. W Polsce decyduje się na nią już niemal co dziesiąta osoba w wieku od 16 do 34 lat.

więcej »
porcja witamin idealna na chłodne dni – naturalny BIO Sok wieloowocowy z imbirem marki Rabenhorst

porcja witamin idealna na chłodne dni – naturalny BIO Sok wieloowocowy z imbirem marki Rabenhorst

2017-10-26

BIO Sok wieloowocowy z imbirem marki Rabenhorst to doskonała propozycja pełna smaku i naturalnie występujących witamin.

więcej »
Internetowa porównywarka cateringów dietetycznych Cateromarket.pl w nowej odsłonie

Internetowa porównywarka cateringów dietetycznych Cateromarket.pl w nowej odsłonie

2017-10-26

Do niedawna catering dietetyczny był dla wielu osób czymś zupełnie nieznanym. Z kolei dziś to szalenie popularna forma zdrowego odżywania, a firm oferujących jedzenie w pudełkach na polskim rynku przybywa z dnia na dzień.

więcej »
XXVI atestacja żywności: oceniono 232 produkty

XXVI atestacja żywności: oceniono 232 produkty

2017-10-26

232 ocenione produkty spożywcze z oferty 76 firm z 16 województw - tak można podsumować atestację żywności, która odbyła się 25 października w Sosnowcu. To był XXVI audyt w historii Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”.

więcej »

Świętujemy Światowy Dzień Makaronu - klikasz i jesz!

2017-10-25

Makaron – produkt, bez którego wielu nie wyobraża sobie życia. Można z niego wyczarować zarówno proste, jak i wykwintne danie. O tym skąd wzięła się jego popularność opowiadają eksperci PizzaPortal.pl.

więcej »

Naturalnie mętny sok Ogrody Natury z jabłek i malin

2017-10-25

Od lat niezmiennie popularny. Nic dziwnego, w końcu wchodzące w jego skład jabłka i maliny kojarzą się z najlepszymi smakołykami, przygotowywanymi przez dziadków – ciastami drożdżowymi, kompotami i sokami właśnie.

więcej »
Słodki sukces makaroników Sucré

Słodki sukces makaroników Sucré

2017-10-25

Kruche i chrupiące na zewnątrz, w środku wypełnione aksamitnym nadzieniem o wyjątkowym smaku, rozpływającym się w ustach, a przy tym niebywale piękne.

więcej »
Jacob’s Creek Double Barrel

Jacob’s Creek Double Barrel

2017-10-25

Czerwone wina dojrzewające w beczkach po whisk(e)y? Tak! Australijska marka wina Jacob’s Creek prezentuje wysokiej jakości czerwone wino, które najpierw starzone jest w tradycyjnych dębowych beczkach, później w beczkach po whisk(e)y!

więcej »
Srebro dla Cydru Lubelskiego Lodowego

Srebro dla Cydru Lubelskiego Lodowego

2017-10-24

W IX Konkursie Polskich Win i Cydrów o Medal ENOEXPO 2017 Cydr Lubelski Lodowy otrzymał srebrny medal! - Nasza próba rozwijania specjałów regionalnych, szczególnie trudnych gatunków cydru, została doceniona – komentuje Robert Ogór, Prezes AMBRA S.A., producenta Cydru Lubelskiego.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.

Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice
Typ mąki wpływa na jej zastosowanie w kuchni. Dlatego, na przykład, delikatne mąki niskiego typu doskonale sprawdzą się przy lekkich wypiekach, takich jak ciasta, biszkopty, naleśniki, a nawet pierogi. Przykładem takiej mąki może być wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice.

Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu
Szafy chłodnicze to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego, sklepu spożywczego czy punktu handlowego, w którym konieczne jest przechowywanie żywności w kontrolowanej temperaturze.

Kamis inspiruje i wprowadza nowość na rynek
W odpowiedzi na codzienny pośpiech KAMIS wprowadza serię „Przepis na…”. Osiem produktów z przyprawami, ziołami oraz prostymi przepisami pozwala na szybkie przygotowanie pysznych dań, które oszczędzają czas, nie rezygnując z jakości posiłków.

Jak wybrać profesjonalną odzież gastronomiczną dla HoReCa? Praktyczne porady dla branży spożywczej
Branża HoReCa to świat, w którym detale tworzą całość. Od smaku potraw po wygląd personelu – wszystko musi grać. Profesjonalna odzież gastronomiczna to nie tylko estetyka, ale także komfort, higiena i bezpieczeństwo.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito