Artykuły prasowe

Masa makowa do ciast HELIO
Szybki i prosty sposób na udane wypieki na co dzień i od święta? Tylko z gotową, bezglutenową MASĄ MAKOWĄ HELIO, wytwarzaną według sprawdzonej, tradycyjnej receptury z najwyższej jakości surowców.

Podgrzybek Marynowany DEVALDANO – wyrazisty smak podgrzybka zanurzonego w delikatnej marynacie
Podgrzybek Marynowany Devaldano pozwala cieszyć się smakiem leśnych specjałów o każdej porze roku. Ma wszechstronne zastosowanie i można wykorzystać go w wielu pysznych daniach na każdą okazję.

Costa Coffee spełnia życzenia o rozgrzewających Świętach
Wyobraź sobie: jest grudniowy wieczór, panuje świąteczna atmosfera, a za oknem prószy biały śnieg. W towarzystwie znanych Ci utworów siedzisz w ukochanej kawiarni z filiżanką ulubionej kawy i marzysz o białych Świętach. Brzmi cudownie, prawda? Tego roku wraz z Costa Coffee poczujesz prawdziwą magię!

Sposób na jesienną chandrę
Nie od dziś wiadomo, że dobre jedzenie poprawia humor. Właśnie dlatego zioła i przyprawy są tak ważne w codziennym gotowaniu. Galeo radzi, aby jesienią i zimą nie żałować w kuchni szczególnie cynamonu, bazylii i oregano.

Regionalne smaki na jarmarku w Centrum Handlowym Czyżyny
Centrum Handlowe Czyżyny zaprasza na kulinarne święto tradycyjnych smaków podczas jarmarku regionalnego. To wydarzenie, które w Centrum Handlowym Czyżyny odbywa się cyklicznie, a najbliższa edycja zaplanowana jest na 21-24 listopada.

Mniej ziemniaków, a więcej jabłek - czyli na czym rolnicy zarobią, a na czym stracą
Bezdeszczowa wiosna i upalne lato nie sprzyjały tegorocznym zbiorom. Według danych, które podało Ministerstwo Rolnictwa powierzchnia upraw dotkniętych klęską urodzaju wynosi ponad 781,8 tysięcy hektarów. Na polach o powierzchni 17,6 tys. ha szkody przewyższyły nawet 70 proc.

Słodki upominek prosto z Belgii
Listopad to czas, kiedy coraz intensywniej zaczynamy się rozglądać za bożonarodzeniowymi prezentami dla bliskich. Jednym z pomysłów, który zawsze się sprawdza, są słodkości. Doskonałym upominkiem będą produkty The Belgian z prawdziwej belgijskiej czekolady.

Śliwka Nałęczowska sponsorem Róż Gali
Śliwka Nałęczowska znana z tego, że smakuje wybornie została sponsorem tegorocznej gali finałowej plebiscytu Róże Gali, jaka odbyła się 19 listopada w Warszawie. Marka zaprezentowała się na tym prestiżowym wydarzeniu, podkreślając tym samym swoją przynależność do segmentu premium.

Czy musimy znać przyczynę biegunki przy leczeniu?
Jak wynika z badania, przeprowadzonego na zlecenie marki Tasectan, biegunka u dzieci w wieku 3-10 lat jest dość częstym problemem. 79% maluchów przechodziło ją w ciągu minionych 6 miesięcy, a zaledwie 9% dawniej niż rok temu.

Jesień sprzyja biegunce
Jak powszechnie wiadomo, najwięcej zakażeń wirusowych występuje w okresie jesienno-zimowym. Infekcjom najczęściej towarzyszą objawy takie jak: kichanie, kaszel, katar, ból głowy, ogólne rozbicie, gorączka, a czasami także biegunka! Podpowiadamy, jak sobie z nią radzić.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Uwielbiane cukierki w nowoczesnym wydaniu
Wawel łączy tradycję z nowoczesnością, wprowadzając Michałki Protein – nową wersję kultowych cukierków z białkiem. To pierwsze Michałki wzbogacone o roślinne białko na polskim rynku, stworzone z myślą o osobach aktywnych i dbających o dietę.
Świętujmy Dzień Ziemi razem ze Starbucks i Snoopy'm!
Starbucks świętuje Miesiąc Dobroci, którego finałem jest Dzień Ziemi 22 kwietnia. Już od 21 kwietnia w kawiarniach pojawi się specjalny kubek wielokrotnego użytku – na znak troski o planetę i ludzi wokół nas!
Przepisy z mieszanką keksową
Wielkanoc coraz bliżej, a wraz z nią – czas rodzinnych spotkań, domowych wypieków i… bakalii! Bo przecież święta nie mogą obyć się bez odrobiny słodyczy i tradycyjnego smaku.
Przepisy z mieszanką keksową - z HELIO w kuchni zawsze smaczniej!
Wielkanoc coraz bliżej, a wraz z nią – czas rodzinnych spotkań, domowych wypieków i… bakalii! Bo przecież święta nie mogą obyć się bez odrobiny słodyczy i tradycyjnego smaku.
Technologia a system kaucyjny. Polacy otwarci na innowacje, ale potrzebują edukacji
Ponad 60% Polaków deklaruje chęć korzystania z aplikacji mobilnych i innych technologii wspierających system kaucyjny – wynika z badania „Postawy Polaków wobec systemu kaucyjnego” przeprowadzonego przez Biostat na zlecenie agencji doradczej 2PR.
Najczęściej czytane artykuły:
Technologia a system kaucyjny. Polacy otwarci na innowacje, ale potrzebują edukacji
Ponad 60% Polaków deklaruje chęć korzystania z aplikacji mobilnych i innych technologii wspierających system kaucyjny – wynika z badania „Postawy Polaków wobec systemu kaucyjnego” przeprowadzonego przez Biostat na zlecenie agencji doradczej 2PR.
Uwielbiane cukierki w nowoczesnym wydaniu
Wawel łączy tradycję z nowoczesnością, wprowadzając Michałki Protein – nową wersję kultowych cukierków z białkiem. To pierwsze Michałki wzbogacone o roślinne białko na polskim rynku, stworzone z myślą o osobach aktywnych i dbających o dietę.
Przepisy z mieszanką keksową - z HELIO w kuchni zawsze smaczniej!
Wielkanoc coraz bliżej, a wraz z nią – czas rodzinnych spotkań, domowych wypieków i… bakalii! Bo przecież święta nie mogą obyć się bez odrobiny słodyczy i tradycyjnego smaku.
Przepisy z mieszanką keksową
Wielkanoc coraz bliżej, a wraz z nią – czas rodzinnych spotkań, domowych wypieków i… bakalii! Bo przecież święta nie mogą obyć się bez odrobiny słodyczy i tradycyjnego smaku.
Świętujmy Dzień Ziemi razem ze Starbucks i Snoopy'm!
Starbucks świętuje Miesiąc Dobroci, którego finałem jest Dzień Ziemi 22 kwietnia. Już od 21 kwietnia w kawiarniach pojawi się specjalny kubek wielokrotnego użytku – na znak troski o planetę i ludzi wokół nas!