Artykuły prasowe

Migdałowa moc zdrowia
To jedne z najzdrowszych i najszlachetniejszych orzechów. Lista ich prozdrowotnych właściwości jest bardzo długa. Zawierają nienasycone kwasy tłuszczowe, białko oraz cenne witaminy i minerały, dlatego w naszej codziennej diecie powinny znaleźć się MIGDAŁY!

Karnawałowe szaleństwo ze Snackami od WSP Społem
Karnawał tuż-tuż, więc warto zadbać o to, aby na stole pojawiły się kulinarne niespodzianki. Nie masz pomysłu na menu? Nic nie szkodzi. Z pomocą przychodzi WSP Społem i Przysmak Świętokrzyski.

Sześć marek Colian z tytułem Superbrands Polska Marka 2018
Goplana, Solidarność, Jutrzenka, Grześki, Jeżyki, Jutrzenka i Hellena – marki z portfolio grupy Colian zostały wyróżnione tytułem Superbrands Polska Marka 2018 w XII. edycji największego niezależnego badania marek w Polsce. Grześki nagrodzono dwukrotnie – także tytułem Superbrands 2018.

Kapary w oleju z pieprzem marynowanym w oleju OLE!
Rok 2018 zapowiada się smakowicie dzięki wyjątkowym kaparom w oleju z pieprzem marynowanym OLE!, które wzbogacą karnawałowe przyjęcie.

Goplana Jeżyki z tytułem Dobra Marka 2017/2018
Marka Goplana Jeżyki z portfolio Grupy Colian została uhonorowana tytułem Dobra Marka 2017/2018 - Jakość, Zaufanie, Renoma w kategorii Słodycze - Ciastka. Wyróżnienie przyznawane jest od ośmiu lat najbardziej innowacyjnym i rozpoznawalnym markom obecnym na polskim rynku.

Na przekór chłodom
Zimą, kiedy spada nasza odporność, należy szczególnie zadbać o prawidłowo skomponowaną dietę. Będzie smaczniejsza, jeśli sięgniemy po przyprawy: poprawiający nastrój cynamon, rozgrzewające chili lub przyspieszający metabolizm majeranek.

31 stycznia zbierze się Loża Ekspertów programu „Doceń polskie”
Każdy z laureatów programu promocyjnego „Doceń polskie” otrzymuje pakiet aż 12 różnorodnych narzędzi wspierających jego działalność.

Henryk Kania mocno wchodzi w rynek przekąsek mięsnych
Chipsy boczkowe, chipsy mięsne w dwóch smakach, jerky classic oraz mini kabanoski i mini paróweczki z sosem – to oferta mięsnych przekąsek od Henryka Kani, która wchodzi na sklepowe półki.

POMYSŁ NA… Gulasz pieczony w sosie - odkryj nowość marki WINIARY!
POMYSŁ NA… Gulasz pieczony w sosie - odkryj nowość marki WINIARY!

Sokołów z nową witryną dla miłośników salami
Najlepszy surowiec, wysoka zawartość mięsa, odpowiednio długi proces dojrzewania oraz doświadczenie ekspertów przygotowujących od 25 lat jedyne w swoim rodzaju salami. Z okazji jubileuszu, Sokołów udostępnił nową witrynę www.salami.pl, dedykowaną miłośnikom właśnie tej kategorii wędlin.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!