Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Smaczne i pożywne przekąski Salatino zawsze pod ręką zabieganej kobiety

Smaczne i pożywne przekąski Salatino zawsze pod ręką zabieganej kobiety

2018-01-24

Żyjemy w pośpiechu, mamy na głowie pracę i rodzinę, dlatego czasami trudno nam znaleźć moment tylko dla siebie oraz zadbać o swoje dobre samopoczucie. Przekąski w formie sałatek od Salatino to jednocześnie smaczna i zdrowa opcja, po którą możemy sięgnąć w przerwie w pracy.

więcej »
Trendy 2018 - polska hodowla ślimaków, idealna na Finger Food

Trendy 2018 - polska hodowla ślimaków, idealna na Finger Food

2018-01-20

Podczas obróbki mięczaków, po usunięciu części niejadalnych pozostaje sama stopa.

więcej »
Grześki, Akuku!, Oranżada Hellena i Hellena Family+ z nagrodami

Grześki, Akuku!, Oranżada Hellena i Hellena Family+ z nagrodami

2018-01-19

Konsumenci kolejny raz docenili produkty marek z portfolio Grupy Colian. Produkty Grześki Tyci, Miśki Kwaśne Akuku!, Oranżada Hellena FIT i linia napojów Hellena Family+ w impulsowych formatach zostały nagrodzone w konkursie Najlepszy Produkt – Wybór Konsumentów 2018.

więcej »
Porcja ciepła od Pana Pomidora dla wolontariuszy MotoOrkiestry Świątecznej Pomocy

Porcja ciepła od Pana Pomidora dla wolontariuszy MotoOrkiestry Świątecznej Pomocy

2018-01-19

W tym roku, na warszawskim Autodromie na Bemowie, emocje i gorącą atmosferę wśród wolontariuszy MotoOrkiestry Świątecznej Pomocy podgrzewał Pan Pomidor & Company.

więcej »
Wybierz się w kulinarną podróż!

Wybierz się w kulinarną podróż!

2018-01-18

Kierunek „Dobry smak”! Choć po drodze nie zabraknie orientalnych akcentów, nie zapominamy o korzeniach. Zapraszamy do przygotowania dań, w których polskie składniki spotykają się ze wspomnieniami zagranicznych wojaży.

więcej »
W NOWYM ROKU RZUCĘ… PIECZYWO?

W NOWYM ROKU RZUCĘ… PIECZYWO?

2018-01-18

Wśród planów noworocznych bezapelacyjnie królują te dotyczące zmiany stylu życia na zdrowszy.

więcej »
Szkolenie hodowla ślimaków

Szkolenie hodowla ślimaków

2018-01-18

Jeśli podejmą Państwo wyzwanie i postanowią rozpocząć hodowlę, dodatkową zaletą szkolenia będzie - oprócz wiadomości i materiałów szkoleniowych, które wliczone są w cenę - otrzymanie specjalnego numeru telefonu "POGOTOWIE".

więcej »
Jak podziękować dziadkom?

Jak podziękować dziadkom?

2018-01-18

Filip dla dziadka narysowałby ptaka i zombiaka, a dla babci…pampucha - pysznego i bardzo puchatego. A Ty jaki masz pomysł, by podziękować dziadkom za ich czułość, opiekę i troskę? Najlepiej, powiedz to na słodko…

więcej »
Nowość Fit Oil Senior w prezencie na Dzień Babci i Dziadka

Nowość Fit Oil Senior w prezencie na Dzień Babci i Dziadka

2018-01-17

Nasze kochane Babcie i Dziadkowie, dbamy o nich i chcemy, aby w dobrej formie cieszyli się każdym kolejnym dniem, dlatego warto wspierać ich zdrowie, dostarczając niezbędnych składników w codziennej diecie.

więcej »

Dziki łosoś Suempol z certyfikatem MSC

2018-01-16

Nowy produkt firmy Suempol – dziki łosoś pacyficzny Chum, wędzony na zimno – posiada certyfikat zrównoważonego rybołówstwa MSC. Od 15.01.2018 r. jest dostępny na terenie całej Polski w sklepach sieci Auchan i Leclerc.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.

Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice
Typ mąki wpływa na jej zastosowanie w kuchni. Dlatego, na przykład, delikatne mąki niskiego typu doskonale sprawdzą się przy lekkich wypiekach, takich jak ciasta, biszkopty, naleśniki, a nawet pierogi. Przykładem takiej mąki może być wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice.

Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu
Szafy chłodnicze to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego, sklepu spożywczego czy punktu handlowego, w którym konieczne jest przechowywanie żywności w kontrolowanej temperaturze.

Kamis inspiruje i wprowadza nowość na rynek
W odpowiedzi na codzienny pośpiech KAMIS wprowadza serię „Przepis na…”. Osiem produktów z przyprawami, ziołami oraz prostymi przepisami pozwala na szybkie przygotowanie pysznych dań, które oszczędzają czas, nie rezygnując z jakości posiłków.

Jak wybrać profesjonalną odzież gastronomiczną dla HoReCa? Praktyczne porady dla branży spożywczej
Branża HoReCa to świat, w którym detale tworzą całość. Od smaku potraw po wygląd personelu – wszystko musi grać. Profesjonalna odzież gastronomiczna to nie tylko estetyka, ale także komfort, higiena i bezpieczeństwo.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito