Artykuły prasowe
Już dziś przygotuj się na nadejście wiosny!
Żyj zdrowo z Piwniczanką! Przedstawiciele firmy PIWNICZANKA Spółdzielnia Pracy podpowiadają co zrobić, by dodać sobie witalności, inspirują przepisami na pożywne dania i zachęcają do aktywności fizycznej.
ROMANTYCZNA KOLACJA… INACZEJ
Chcecie być oryginalni i zaskoczyć swoich Wybranków lub Wybranki? Może romantyczna kolacja na bazie… chleba?
Prawdziwe jedzenie od FRoSTY
Starannie wyselekcjonowane składniki, dbałość o recepturę i prostota przyrządzenia. Sięgając po dania gotowe FRoSTY nie trzeba wybierać pomiędzy pełnowartościowym posiłkiem a jego jakością czy szybkością przygotowania.
15 procent łowickiej pasji do gotowania w nowej odsłonie
Charakterystyczny kartonik w różowych barwach, udekorowany wizerunkiem roztańczonej łowiczanki – dawne opakowanie 15-procentowej śmietany łowickiej przechodzi do historii. Jako jedno z pierwszych w portfolio OSM Łowicz doświadczyło ono rewolucji wizerunkowej.
Unikalna kawiarnia Green Caffè Nero powstanie w Ethosie na Placu Trzech Krzyży
Wiosną otwarta zostanie wyjątkowa kawiarnia Green Caffè Nero Gold. Mieścić się będzie w prestiżowym budynku Ethos, nwestycji Kulczyk Silverstein Properties, na Placu Trzech Krzyży, w samym sercu Traktu Królewskiego w Warszawie. Będzie to flagshipowa kawiarnia tej sieci o podwyższonym standardzie
Delecta poleca nowe Babeczki marchewkowe
Delecta jako pierwsza wprowadza na rynek Babeczki marchewkowe do domowego wypieku. Nowy produkt jest kontynuacją linii z Serca Natury, bazującej na szlachetnych składnikach i wpisującej się w trend zdrowej żywności.
MIT Enterprise Forum Poland i Fundusz AgriTech Hub pomogą polskim startupom z sektora rolniczego
Do 28 lutego, trwa nabór do akceleratora dla startupów – MIT Enterprise Forum Poland. Nowością w programie jest realizowana we współpracy z Funduszem AgriTech Hub ścieżka branżowa dedykowana firmom, które rozwijają innowacyjne technologie mogące znaleźć zastosowanie w sektorze rolniczym.
Poczuj niezwykłe odświeżenie!
Poczuj zbliżającą się falę długotrwałego, orzeźwiającego smaku! Czasy, w których po gumę sięgało się w ostatniej chwili, a już po kilku minutach zaczynało zastanawiać, czy na pewno oddech jest nadal świeży, zdecydowanie odeszły do lamusa.
Brązowy medal dla wędliny marki Hańderek
Konsumenci wybrali najlepsze produkty roku 2018. Spośród 253. nowości produktowych z branż spożywczej, chemicznej i kosmetycznej wybrali te ich zdaniem najznakomitsze. Wśród medalowych miejsc znalazła się wędlina marki Hańderek.
Suszone pomidory Ole! … teraz z pestkami dyni!
Suszonych pomidorów nie trzeba nikomu przedstawiać, ponieważ mają już wielu wielbicieli, którzy nie wyobrażają sobie bez nich tostów, pizzy, jajecznicy czy spaghetti.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.
Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice
Typ mąki wpływa na jej zastosowanie w kuchni. Dlatego, na przykład, delikatne mąki niskiego typu doskonale sprawdzą się przy lekkich wypiekach, takich jak ciasta, biszkopty, naleśniki, a nawet pierogi. Przykładem takiej mąki może być wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice.
Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu
Szafy chłodnicze to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego, sklepu spożywczego czy punktu handlowego, w którym konieczne jest przechowywanie żywności w kontrolowanej temperaturze.
Kamis inspiruje i wprowadza nowość na rynek
W odpowiedzi na codzienny pośpiech KAMIS wprowadza serię „Przepis na…”. Osiem produktów z przyprawami, ziołami oraz prostymi przepisami pozwala na szybkie przygotowanie pysznych dań, które oszczędzają czas, nie rezygnując z jakości posiłków.
Jak wybrać profesjonalną odzież gastronomiczną dla HoReCa? Praktyczne porady dla branży spożywczej
Branża HoReCa to świat, w którym detale tworzą całość. Od smaku potraw po wygląd personelu – wszystko musi grać. Profesjonalna odzież gastronomiczna to nie tylko estetyka, ale także komfort, higiena i bezpieczeństwo.
Najczęściej czytane artykuły:
Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.