Artykuły prasowe

Prawdziwe jedzenie od FRoSTY
Starannie wyselekcjonowane składniki, dbałość o recepturę i prostota przyrządzenia. Sięgając po dania gotowe FRoSTY nie trzeba wybierać pomiędzy pełnowartościowym posiłkiem a jego jakością czy szybkością przygotowania.

15 procent łowickiej pasji do gotowania w nowej odsłonie
Charakterystyczny kartonik w różowych barwach, udekorowany wizerunkiem roztańczonej łowiczanki – dawne opakowanie 15-procentowej śmietany łowickiej przechodzi do historii. Jako jedno z pierwszych w portfolio OSM Łowicz doświadczyło ono rewolucji wizerunkowej.

Unikalna kawiarnia Green Caffè Nero powstanie w Ethosie na Placu Trzech Krzyży
Wiosną otwarta zostanie wyjątkowa kawiarnia Green Caffè Nero Gold. Mieścić się będzie w prestiżowym budynku Ethos, nwestycji Kulczyk Silverstein Properties, na Placu Trzech Krzyży, w samym sercu Traktu Królewskiego w Warszawie. Będzie to flagshipowa kawiarnia tej sieci o podwyższonym standardzie

Delecta poleca nowe Babeczki marchewkowe
Delecta jako pierwsza wprowadza na rynek Babeczki marchewkowe do domowego wypieku. Nowy produkt jest kontynuacją linii z Serca Natury, bazującej na szlachetnych składnikach i wpisującej się w trend zdrowej żywności.

MIT Enterprise Forum Poland i Fundusz AgriTech Hub pomogą polskim startupom z sektora rolniczego
Do 28 lutego, trwa nabór do akceleratora dla startupów – MIT Enterprise Forum Poland. Nowością w programie jest realizowana we współpracy z Funduszem AgriTech Hub ścieżka branżowa dedykowana firmom, które rozwijają innowacyjne technologie mogące znaleźć zastosowanie w sektorze rolniczym.

Poczuj niezwykłe odświeżenie!
Poczuj zbliżającą się falę długotrwałego, orzeźwiającego smaku! Czasy, w których po gumę sięgało się w ostatniej chwili, a już po kilku minutach zaczynało zastanawiać, czy na pewno oddech jest nadal świeży, zdecydowanie odeszły do lamusa.

Brązowy medal dla wędliny marki Hańderek
Konsumenci wybrali najlepsze produkty roku 2018. Spośród 253. nowości produktowych z branż spożywczej, chemicznej i kosmetycznej wybrali te ich zdaniem najznakomitsze. Wśród medalowych miejsc znalazła się wędlina marki Hańderek.

Suszone pomidory Ole! … teraz z pestkami dyni!
Suszonych pomidorów nie trzeba nikomu przedstawiać, ponieważ mają już wielu wielbicieli, którzy nie wyobrażają sobie bez nich tostów, pizzy, jajecznicy czy spaghetti.

Green Caffè Nero – świeże, naturalne jedzenie i domowe smaki
Green Caffè Nero to nie tylko mistrzowska kawa, ale też smaczne jedzenie przygotowywane w wyjątkowy sposób.
10 prostych sposobów na oszczędzanie wody w domu
Ważne jest, byśmy wszyscy zrozumieli, że od postawy każdego z nas zależy czy pozostałe jeszcze zasoby wody ulegną dalszemu zmniejszeniu czy też uda nam się ten proces najpierw powstrzymać, a nawet odwrócić.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!