Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Energetyczne i apetyczne drugie śniadanie z marką Graal

Energetyczne i apetyczne drugie śniadanie z marką Graal

2018-02-28

Drugie śniadanie jest bardzo często niedocenianym i pomijanym posiłkiem w naszej diecie. Włączenie go na stałe do codziennego menu niesie za sobą wiele korzyści, a przygotowanie wcale nie musi być czasochłonne i skomplikowane.

więcej »
Pachnąca grochówka z Galeo

Pachnąca grochówka z Galeo

2018-02-27

Jedną z popularnych polskich zup jest grochówka. Jej smak doskonale podkreśli aromatyczna przyprawa do dań z fasoli Galeo.

więcej »

Henryk Kania mocno wchodzi w rynek przekąsek. "Takich mięsnych snacków w Polsce jeszcze nie było"

2018-02-27

Chipsy boczkowe, chipsy mięsne w dwóch smakach, jerky classic oraz mini kabanoski i mini paróweczki z sosem – to oferta mięsnych przekąsek od Henryka Kani, która wchodzi na sklepowe półki.

więcej »
2 500 000 zł od marki Wawel na cele społeczne dzięki zaangażowaniu konsumentów

2 500 000 zł od marki Wawel na cele społeczne dzięki zaangażowaniu konsumentów

2018-02-26

2 500 000 zł od marki Wawel na cele społeczne dzięki zaangażowaniu konsumentów

więcej »
Góralki Ciacho – nowe ciastka w salonikach

Góralki Ciacho – nowe ciastka w salonikach

2018-02-26

Marka Góralki, znana dotychczas z chrupiących wafelków, wprowadza na rynek nowe produkty w nowej kategorii – wyjątkowe Góralki Ciacho. Można je kupić również w sieci saloników Kolportera, podobnie jak wafelki Góralki.

więcej »

Podwójna przyjemność z sosami Folwark, czyli nowa linia produktów firmy Beer Fingers…

2018-02-23

Cross promotion ze znanymi i lubianymi sosami Folwark.

więcej »
Buziaki i cytrynowe całuski!

Buziaki i cytrynowe całuski!

2018-02-23

Dzień Niespodziewanego Całusa (24 lutego) to doskonała okazja, by wyrazić na słodko sympatię lub skrywane głębokie uczucia. Wystarczy najpierw zaczaić się w kuchni, przygotować caaały talerz cytrynowych całusków, a potem już tylko rozdawać, rozdawać… niespodziewane buziaki!

więcej »
Tradycyjnie pyszne Święta

Tradycyjnie pyszne Święta

2018-02-23

1 marca startuje kampania reklamowa Galeo. Wsparte zostaną majeranek oraz pieprz czarny Galeo, reprezentujące portfolio przypraw niezbędnych do przygotowania tradycyjnych wielkanocnych dań.

więcej »
Lech rozwija sieć sprzedaży. Nowy sklep firmowy w Białymstoku

Lech rozwija sieć sprzedaży. Nowy sklep firmowy w Białymstoku

2018-02-23

Spółka Lech – Garmażeria Staropolska otworzyła kolejny firmowy sklep w Białymstoku. To szósta już placówka w sieci renomowanego producenta tradycyjnych wyrobów z Podlasia.

więcej »
Grześki z kolejną kampanią reklamową

Grześki z kolejną kampanią reklamową

2018-02-23

„Tyci, ale dzielny! Bo łatwo się podzielisz” to hasło nowej kampanii reklamowej marki Grześki, promującej kultowe Grześki kakaowe w czekoladzie i nową linię – Grześki Tyci. Działania zaplanowano od 16 lutego br. w telewizji, mediach społecznościowych i kinach.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.

Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice
Typ mąki wpływa na jej zastosowanie w kuchni. Dlatego, na przykład, delikatne mąki niskiego typu doskonale sprawdzą się przy lekkich wypiekach, takich jak ciasta, biszkopty, naleśniki, a nawet pierogi. Przykładem takiej mąki może być wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice.

Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu
Szafy chłodnicze to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego, sklepu spożywczego czy punktu handlowego, w którym konieczne jest przechowywanie żywności w kontrolowanej temperaturze.

Kamis inspiruje i wprowadza nowość na rynek
W odpowiedzi na codzienny pośpiech KAMIS wprowadza serię „Przepis na…”. Osiem produktów z przyprawami, ziołami oraz prostymi przepisami pozwala na szybkie przygotowanie pysznych dań, które oszczędzają czas, nie rezygnując z jakości posiłków.

Jak wybrać profesjonalną odzież gastronomiczną dla HoReCa? Praktyczne porady dla branży spożywczej
Branża HoReCa to świat, w którym detale tworzą całość. Od smaku potraw po wygląd personelu – wszystko musi grać. Profesjonalna odzież gastronomiczna to nie tylko estetyka, ale także komfort, higiena i bezpieczeństwo.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito