Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Raj dla cukierników, czyli Debic na targach Expo Sweet w Warszawie

Raj dla cukierników, czyli Debic na targach Expo Sweet w Warszawie

2018-03-08

Świat cukiernictwa to nie tylko sprawdzone receptury, ale też coraz to nowsze sposoby na zaskoczenie podniebienia klientów nietypowymi smakami.

więcej »
Misja: Wielkanoc

Misja: Wielkanoc

2018-03-08

Czas przed Wielkanocą to okres intensywnych porządków oraz kulinarnych zmagań. Co zrobić, aby nieco go uspokoić? Skorzystać z pomocy bliskich, dobrze zaplanować pracę oraz sięgnąć po sprawdzone kompozycje przypraw, np. od Galeo.

więcej »
Pomysły HELIO na codzienne słodkie przyjemności

Pomysły HELIO na codzienne słodkie przyjemności

2018-03-07

Idealne na co dzień - do kawy, herbaty, jak i na weekendowe śniadanie lub spotkanie w gronie przyjaciół :-) Wystarczy tylko dobry pomysł i… masa krówkowa HELIO, by w kilka minut wyczarować smaczny deser na każdą okazję! Nie wierzysz? Przekonaj się sam ;-)

więcej »

Certyfikowane bakalie BIO od Bakalland

2018-03-07

Konsumenci coraz większą wagę przykładają do zdrowego stylu życia i troszczą się o środowisko naturalne, dlatego chętnie sięgają po produkty ekologiczne. Odpowiadając na ich potrzeby, Bakalland – lider rynku bakalii – rozszerza asortyment o nową linię bakalii BIO.

więcej »
PASTA PARTY W SZKLARSKIEJ PORĘBIE

PASTA PARTY W SZKLARSKIEJ PORĘBIE

2018-03-06

Tegoroczny Bieg Piastów został wzbogacony o pokazy kulinarne podczas „Pasta Party”, które odbywały się dwa razy dziennie w dniach 2-4 marca.

więcej »

Henryk Kania wśród najcenniejszych marek. ZM Kania jednym z liderów rynku

2018-03-02

ZM Henryk Kania S.A. umacniają swoją pozycję rynkową i dynamicznie zwiększają sprzedaż. A marka Henryk Kania właśnie znalazła się wśród najcenniejszych polskich brandów.

więcej »
Suszone pomidory w oleju z ziołami OLE! – aromatyczna włoska wycieczka

Suszone pomidory w oleju z ziołami OLE! – aromatyczna włoska wycieczka

2018-03-02

Czerwone niczym zachodzące włoskie słońce, suszone pomidory mają w sobie prawdziwy czar południa.

więcej »
Goplany i Solidarności WielkaMOC na Wielkanoc!

Goplany i Solidarności WielkaMOC na Wielkanoc!

2018-03-02

Z okazji zbliżającej się Wielkanocy polskie marki Goplana i Solidarność przygotowały specjalne oferty słodyczy, z którymi świąteczne chwile będą jeszcze słodsze.

więcej »
Pan Pomidor z porcją ciepła na warszawskich ulicach

Pan Pomidor z porcją ciepła na warszawskich ulicach

2018-03-01

20 lutego br. Pan Pomidor - właściciel marki świeżych zup, rozpoczął misję zimowego rozgrzewania Warszawiaków. Akcję samplingową „Porcja ciepła od Pana Pomidora” zainicjowano wśród łyżwiarzy na lodowisku na Rynku Starego Miasta.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.

Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice
Typ mąki wpływa na jej zastosowanie w kuchni. Dlatego, na przykład, delikatne mąki niskiego typu doskonale sprawdzą się przy lekkich wypiekach, takich jak ciasta, biszkopty, naleśniki, a nawet pierogi. Przykładem takiej mąki może być wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice.

Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu
Szafy chłodnicze to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego, sklepu spożywczego czy punktu handlowego, w którym konieczne jest przechowywanie żywności w kontrolowanej temperaturze.

Kamis inspiruje i wprowadza nowość na rynek
W odpowiedzi na codzienny pośpiech KAMIS wprowadza serię „Przepis na…”. Osiem produktów z przyprawami, ziołami oraz prostymi przepisami pozwala na szybkie przygotowanie pysznych dań, które oszczędzają czas, nie rezygnując z jakości posiłków.

Jak wybrać profesjonalną odzież gastronomiczną dla HoReCa? Praktyczne porady dla branży spożywczej
Branża HoReCa to świat, w którym detale tworzą całość. Od smaku potraw po wygląd personelu – wszystko musi grać. Profesjonalna odzież gastronomiczna to nie tylko estetyka, ale także komfort, higiena i bezpieczeństwo.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito