Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Marka licencyjna - skuteczny sposób na promocję

2018-07-03

Udzielenie zgody innej firmie na wykorzystanie logo czy wizerunku swojego produktu to rozwiązanie niezwykle opłacalne dla obu stron. Bez ponoszenia kosztów promujemy swój brand, a nasz biznesowy partner może korzystać z popularnego znaku.

więcej »
Nowość w ofercie WSP Społem

Nowość w ofercie WSP Społem

2018-07-03

Dla wielu osób przejście na dietę to rezygnacja ze swoich ulubionych, często wysokokalorycznych przysmaków i zastąpienie ich dietetycznymi odpowiednikami.

więcej »

Pozytywna opinia Instytutu Matki i Dziecka wspiera wybory rodziców

2018-07-02

Zdrowie, bezpieczeństwo i prawidłowy rozwój dziecka to wartości bezcenne dla każdego rodzica.

więcej »
Bycie liderem zobowiązuje

Bycie liderem zobowiązuje

2018-07-02

Dążąc do zyskownego wzrostu, Żywiec Zdrój S.A. zainwestował 27 mln zł w programy społeczne i lokalną infrastrukturę.

więcej »

Kierunki rozwoju polskiego cukiernictwa, czyli tradycja w nowoczesnym wydaniu

2018-07-02

Branżę piekarniczo-cukierniczą w Polsce od zawsze charakteryzuje przywiązanie do tradycji. Nic więc dziwnego, że wkroczenie w XXI wiek dla wielu jej przedstawicieli nie było zadaniem łatwym.

więcej »
Netto wprowadza roślinną alternatywę mięsa dla wegan i wegetarian

Netto wprowadza roślinną alternatywę mięsa dla wegan i wegetarian

2018-07-02

Żywność w wersji wege cieszy się coraz większą popularnością wśród Polaków, którzy myślą o ograniczeniu ilości spożywanego mięsa. Obserwując ten trend oraz potrzeby konsumentów, sieć Netto wprowadziła do swojej oferty roślinny zamiennik mięsa pod marką Naturli.

więcej »
Szybki i efektowny deser na lato? Panna cotta w sezonowej odsłonie

Szybki i efektowny deser na lato? Panna cotta w sezonowej odsłonie

2018-07-02

Wraz z nadejściem astronomicznego lata, dotarły do nas wysokie temperatury, koniec roku szkolnego i upragnione wakacje. Na stołach z kolei zagościły świeże sezonowe owoce, które warto wykorzystywać w potrawach i deserach.

więcej »
Owocowe szaleństwo w Światowy Dzień Owoców razem  z marką WAWEL

Owocowe szaleństwo w Światowy Dzień Owoców razem z marką WAWEL

2018-06-29

Owocowe szaleństwo w Światowy Dzień Owoców razem z marką WAWEL

więcej »
Nowości od SEKO

Nowości od SEKO

2018-06-29

Polskie przedsiębiorstwo przetwórstwa rybnego, firma SEKO, wprowadziło na rynek nową linię produktów „Zdrowo i wygodnie”, która wychodzi naprzeciw oczekiwaniom nowoczesnych konsumentów. Nowości te są już dostępne w sklepach. Co zaproponował nam producent?

więcej »
Beza bez jajek- sprawdzony przepis

Beza bez jajek- sprawdzony przepis

2018-06-28

Uwielbiasz słodkie bezy, ale nie lubisz jajek lub od jakiegoś czasu eliminujesz z diety produkty pochodzenia odzwierzęcego? Nic straconego, ponieważ nie ma rzeczy niemożliwych. Eksperci Jasmeen przygotowali specjalny przepis na bezę bez jajek.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!

Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.

Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.

Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.

Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito