Artykuły prasowe
Złote Laury Konsumenta 2019 dla HELIO
Marka HELIO po raz kolejny zajęła najwyższe podium w prestiżowym ogólnopolskim plebiscycie konsumenckim, otrzymując dwa Złote Laury Konsumenta 2019 w kategoriach: Bakalie i Dodatki do ciast.
Perfekcyjnie słodki rok, czyli podsumowanie 2018 wg Perfetti Van Melle
Nowe produkty, szukanie nietradycyjnych sposobów promocji, otwarcie na nową grupę docelową – miniony rok dla Perfetti Van Melle, jednego z największych producentów słodyczy w Polsce, jest dowodem na to, że innowacyjność zdecydowanie się opłaca.
GOOD LOOD OD NOWEGO ROKU W BONARCE
Nowy rok w Bonarce zapowiada się smakowicie. Będzie słodko i orzeźwiająco bowiem już 5 stycznia wielkie otwarcie lodziarni Good Lood. Z tej okazji na wszystkich klientów centrum będą czekały niepowtarzalne kompozycje smakowe i wyjątkowa atmosfera, z której słyną lokale tej marki.
Świąteczne wsparcie Lewiatana
Polska Sieć Handlowa Lewiatan realizuje strategię wsparcia potrzebujących. W ramach jednej z inicjatyw przekazała środki uzyskane ze sklepu zaaranżowanego podczas Kongresu 590 na organizację świąt Bożego Narodzenia w wybranych placówkach w całej Polsce.
BEZALKOHOLOWY GRZANIEC OWOCOWY BIO MARKI RABENHORST - Rozgrzewająca kompozycja ekologicznych soków
Niemiecka marka Rabehorst, producent wysokojakościowych i ekologicznych soków owocowych, proponuje na chłodne dni Owocowego Grzańca (bezalkoholowego).
Nowe smakołyki w ofercie Mixit.pl
Orzeszki z pieca z miodem i chilli oraz kolejne 3 egzotyczne owoce liofilizowane rozszerzają ofertę przekąsek Mixit.pl – platformy specjalizującej się w mieszankach musli i kasz komponowanych na indywidualne zamówienie oraz przyjaznych dietetycznie przekąsek
Suszone podgrzybki Devaldano – niezastąpione w kuchni, smaczne i wyśmienicie aromatyczne
Podgrzybek suszony w plastrach Devaldano z pewnością zadowoli miłośników pysznej, aromatycznej kuchni oraz osoby stawiające na naturalne produkty, pełne walorów smakowych bez cienia sztucznych dodatków, aromatów i barwników.
Świąteczna choinka makowa HELIO
Boże Narodzenie to czas szczególny, bo spotykamy się razem z naszymi bliskimi i wspólnie zasiadamy do świątecznego stołu, by cieszyć się swoim towarzystwem i delektować się smakiem wyjątkowych dań.
Jak 2018 rok zbliżył nas do odpowiedzialnego gospodarowania odpadami?
Kończący się 2018 rok był istotny dla branży odpadowej w Polsce ze względu na nowe uregulowania prawne. Choć wprowadzone normy to dopiero pierwszy krok na drodze do odpowiedzialnego gospodarowania odpadami w Polsce, nowe prawo, wg oczekiwań przyniosło szereg kluczowych zmian.
Świąteczny kompot z suszu HELIO
Kompot z suszu to tradycyjny polski napój, przyrządzany na bazie gotowanych suszonych owoców. Początkowo podawany był tylko w zimowych miesiącach do obiadu, teraz – na stałe wpisał się w wigilijne menu, jako nieodłączny dodatek do świątecznych potraw.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.
Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice
Typ mąki wpływa na jej zastosowanie w kuchni. Dlatego, na przykład, delikatne mąki niskiego typu doskonale sprawdzą się przy lekkich wypiekach, takich jak ciasta, biszkopty, naleśniki, a nawet pierogi. Przykładem takiej mąki może być wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice.
Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu
Szafy chłodnicze to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego, sklepu spożywczego czy punktu handlowego, w którym konieczne jest przechowywanie żywności w kontrolowanej temperaturze.
Kamis inspiruje i wprowadza nowość na rynek
W odpowiedzi na codzienny pośpiech KAMIS wprowadza serię „Przepis na…”. Osiem produktów z przyprawami, ziołami oraz prostymi przepisami pozwala na szybkie przygotowanie pysznych dań, które oszczędzają czas, nie rezygnując z jakości posiłków.
Jak wybrać profesjonalną odzież gastronomiczną dla HoReCa? Praktyczne porady dla branży spożywczej
Branża HoReCa to świat, w którym detale tworzą całość. Od smaku potraw po wygląd personelu – wszystko musi grać. Profesjonalna odzież gastronomiczna to nie tylko estetyka, ale także komfort, higiena i bezpieczeństwo.
Najczęściej czytane artykuły:
Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.
Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice
Typ mąki wpływa na jej zastosowanie w kuchni. Dlatego, na przykład, delikatne mąki niskiego typu doskonale sprawdzą się przy lekkich wypiekach, takich jak ciasta, biszkopty, naleśniki, a nawet pierogi. Przykładem takiej mąki może być wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice.