Wiosenne urozmaicenie na talerzu – Ryba grillowana z warzywami
Kolorowe talerze pełne świeżych warzyw wracają na nasze stoły wraz z wiosną. W tym roku FRoSTA udekoruje je Rybą grillowaną w lekkim ziołowym sosie.
Bukiet warzyw z Rybą grillowaną w sosie ziołowym
Rybę grillowaną FRoSTY najlepiej podawać w towarzystwie świeżych sałatek warzywnych. Są smacznym źródłem witamin i mikroelementów, dlatego zawsze powinny być składnikiem naszych potraw. Przygotujcie kilka liści ulubionej sałaty, plasterków pomidora i papryki, dołóżcie kilka oliwek i posypcie ziarnami słonecznika. Sałatkę najlepiej doprawić świeżą bazylią, oregano czy natką zielonej pietruszki. Gotowe kawałki ryby grillowanej FRoSTY ułóżcie bezpośrednio na warzywach.
Ryba grillowana FRoSTY to stuprocentowe filety z morszczuka, bez ości. Opakowanie zawiera dwie sztuki fileta (250 g). Rybę można przygotować w piekarniku lub na patelni. Cena na sklepowej półce - ok. 12 zł.
Ryba grillowana FRoSTA
Wartość energetyczna w 100 g:
623/150 KJ/Kcal
14,9 g białka
0,2 g węglowodanów
9,9 g tłuszczu
Nadesłał:
marta.laskowska@personal-pr.pl
|