PIECZYWO CHRUPKIE OBST – lekko i zdrowo


PIECZYWO CHRUPKIE OBST – lekko i zdrowo
2012-02-29
Pieczywo chrupie firmy OBST to propozycja dla wszystkich dbających o smukłą sylwetkę.

Przypadnie ono do gustu również tym osobom, które cenią sobie zdrową dietę, a jednocześnie nie chcą odmawiać sobie smacznych posiłków. Pieczywo chrupkie OBST oferowane jest w trzech wersjach: pieczywo kukurydziane, pieczywo żytnie razowe oraz graham.

Walka ze zbędnymi kilogramami oznacza nie tylko staranie o piękny wygląd. Smukła figura ma również ogromne znaczenie dla dobrego samopoczucia oraz zmniejsza prawdopodobieństwo wystąpienia wielu groźnych schorzeń, związanych z nadwagą.

Odpowiednio zbilansowana dieta jest - obok aktywności fizycznej - podstawowym elementem programu dbałości o prawidłową wagę. Warto sięgnąć po produkty niskokaloryczne, które jednocześnie dostarczają organizmowi cennych substancji odżywczych.

Godne polecenia jest nowe pieczywo lekkie bez dodatku cukru firmy OBST. Do wyboru są jego trzy rodzaje: pieczywo kukurydziane (z kaszki i mąki kukurydzianej oraz mąki żytniej), pieczywo żytnie razowe (z mąki żytniej pełnoziarnistej) oraz graham (z mąki pszennej pełnoziarnistej i mąki żytniej). Regularne spożywanie tego pieczywa w korzystny sposób wpływa na utrzymanie zgrabnej sylwetki. Zawarty w nim błonnik przyczynia się z kolei do usprawnienia działania układu pokarmowego.

Wszystkie rodzaje pieczywa lekkiego bez dodatku cukru OBST są produkowane z naturalnych, wysokogatunkowych surowców.

Pieczywo lekkie bez dodatku cukru firmy OBST dostępne jest w sklepach spożywczych oraz super- i hipermarketach na terenie kraju.

Ceny:

Pieczywo lekkie kukurydziane - ok. 2,4 zł (op. 125 g)
Pieczywo lekkie graham - ok. 2,4 zł (op. 125 g)
Pieczywo lekkie żytnie razowe - ok. 2,4 zł (op. 125 g)

Nadesłał:

milkas

Wasze komentarze (2):

  • avatar
    mrobert15 , 2012-03-01 09:21:33

    Pieczywo chrupkie generalnie jest ciekawą alternatywą dla zwykłego chleba czy bułek. Jest lekkie i przy diecie łatwo można go zjeść mniej niż standardowego pieczywa.

  • avatar
    fabiola09 , 2012-02-29 22:31:54

    Uwielbiam to pieczywo. Niezwykle smaczne, chrupiące i pożywne. Znakomicie nadaje się jako podkład do kanapek, ale robię też z niego "grzanki" do zupy lub sałatek. Super - polecam!


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl