Pieczarkowy zawrót głowy w ofercie firmy DROP S.A.


Pieczarkowy zawrót głowy w ofercie firmy DROP S.A.
2009-04-06
Zwyczajna i pospolita pieczarka daje właściwie nieprzebrane możliwości kulinarnego przyrządzenia i zastosowania. Jednak najpełniej i najsmaczniej prezentuje się w duecie z mięsem. Takie połączenie oferuje firma DROP w stutrzydziestogramowym pasztecie drobiowym z pieczarkami.

Agaricus, rodzaj grzyba kapeluszowego z rzędu bedłkowców, występującego w różnych siedliskach - tak tajemniczo brzmi encyklopedyczna definicja pieczarki, grzyba prawdopodobnie najpowszechniej stosowanego w kuchni. Pieczarki rosną dziko na polach, skrajach lasów i łąkach (pieczarka polowa i polna), a ze względu na duże zapotrzebowanie rynku spożywczego bywają też uprawiane w warunkach sztucznych.

Różnorodne zalety pieczarek wykorzystała także specjalizująca się w branży drobiarskiej firma DROP S.A. W jej bogatej ofercie znajduje się między innymi pasztet kremowy z drobiu z pieczarkami - idealnie dopasowana kulinarna kompozycja, wszechstronnie zaspokajająca potrzeby smakowe konsumentów. Pieczarki, obfitując w walory smakowe i zapachowe, silnie oddziałują na zmysły, a w połączeniu z wartościowym odżywczo drobiem tworzą harmonijny, smaczny i zdrowy związek.

Aby wyjść naprzeciw wszystkim oczekiwaniom klientów firma DROP ulepszyła Kremowy pasztet z drobiu z pieczarkami także pod względem dostępności i łatwości spożycia w najróżniejszych warunkach. Produkt jest teraz dostępny w 130 - gramowym, aluminiowym opakowaniu, które czyni go urozmaiceniem posiłków nie tylko w domu, ale też na wycieczce, biwaku czy w dłuższej trasie. Aktywność nie wyklucza już zdrowego trybu życia, wręcz przeciwnie, pozwala pełniej cieszyć się znanymi i lubianymi smakami.

Kremowy pasztet z drobiu z pieczarkami firmy DROP to także propozycja dla studentów, dla których świeża bułeczka z pasztetem może stanowić pożywne pierwsze lub drugie śniadanie oraz łatwy do przyrządzenia wieczorny posiłek. Mało tego, stutrzydziestogramowy kremowy pasztecik w aluminiowym opakowaniu świetnie nadaje się do tego, by wrzucić go do studenckiej teczki i delektować się nim w przerwie pomiędzy uczelnianymi zajęciami.

W czasie, kiedy zdarza się, że mięso i podroby sprowadzane z importu zawierają szkodliwe substancje, firma DROP S.A. zapewnia pełne bezpieczeństwo swoich wyrobów. Ich produkcję opiera bowiem na bazie surowca krajowego, co umożliwia lepszą kontrolę zdrowotną, a tym samym gwarantuje wysoką jakość drobiowych przysmaków.


Aktualnie firma DROP S.A., jest jednym z największych i najnowocześniejszych przedsiębiorstw branży drobiarskiej w Polsce. Produkty DROP S.A. znajdują coraz szersze uznanie wśród konsumentów krajowych i zagranicznych. Znajduje to potwierdzenie nie tylko w rosnącej sprzedaży na rynku krajowym i zagranicznym, lecz także w licznych nagrodach i wyróżnieniach. Drób będący surowcem do produkcji karmiony jest paszami pochodzenia roślinnego. Procesy produkcyjne są zgodne ze standardami Unii Europejskiej pod względem sanitarnym i technologicznym. Nowoczesne technologie, system zapewnienia bezpieczeństwa żywności - HACCP, stały nadzór weterynaryjny i wysoko wykwalifikowana kadra, przyczyniają się do powstania wyrobu najwyższej jakości potwierdzonych certyfikatami: BRC, IFS, GOST, Halal.

Nadesłał:

GutPR

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl