Ósmy grzeszek - krówka od Helio


Ósmy grzeszek - krówka od Helio
2010-10-07
Szczegóły decydują o tym, jak smakuje nasze życie. Cieszy nas zapach czekoladowego ciasta. Aromatyczna kawa. Dźwięki ulubionej muzyki. Słodkie wspomnienia z dzieciństwa.

Życie to sztuka małych przyjemności. Powinniśmy zauważać je i czerpać z nich radość. Pobłażać sobie. Czasem myśleć tylko o sobie. Łamać zasady i wkładać do ust wielką łyżkę kremowego toffi, jeśli tylko mamy na to ochotę. Życie natychmiast stanie się słodkie i przyjemne. Tak słodkie, jak ciągliwe krówki… 

Przeczytaj również:



Marka Helio, znana konsumentom przede wszystkim jako producent bakalii i mas makowych, wprowadza na rynek gotowe masy krówkowe w gamie czterech smaków: kajmaku, mlecznej czekolady, egzotycznego kokosu oraz pysznych orzechów. Nowe masy krówkowe Helio powstają z najwyższej jakości składników, w oparciu o sprawdzoną, domową recepturę. Charakteryzują się doskonale słodkim smakiem krówki oraz kremową, lejącą się konsystencją – dostosowaną do domowych przepisów na ciasta i desery. Masa łatwo się rozsmarowuje; można też napełnić nią rękaw cukierniczy i udekorować desery efektownymi wzorami. Masa Helio jest gotowa do użytku – nie wymaga gotowania.  Produkt jest dostępny w poręcznej puszcze z wygodnym otwarciem typu „easy open”.

Masy nadają się do przyrządzania andrutów, ciast, babeczek, rogalików, naleśników, a także do bezpośredniego spożycia. Każda puszka z wizerunkiem wesołej krówki i logotypu HELIO, kryje w sobie 400 g produktu. Dodatkowo producent umieszcza pełna tabelę z danymi odżywczymi masy korówkowej na opakowaniu. W tym roku Helio S.A. zostało wyróżnione Złotym Laurem Konsumenta oraz Perłą Rynku FMCG w kategoriach dodatki do ciast oraz produkty do pieczenia i bakalie. Rokrocznie przyznawane nagrody świadczą o zaufaniu konsumentów do produktów marki oraz jej eksperckości. Słodkie masy krówkowe Helio mogą być wykorzystywana do wszelkiego rodzaju wypieków i deserów. Z jej dodatkiem przygotujemy słynny angielski deser banoffee, czyli niebiańskie połączenie bananów, kajmaku i bitej śmietany. Masę możemy wykorzystać także do wypełniania kruchych babeczek lub dekoracji domowych muffinów. Sprawdza się ona także jako nadzienie do gofrów lub jako sos do deserów lodowych. Doskonale smakuje z wanilią i malinami.

Cena w sklepie: Helio masa krówkowa kajmak (400 g): ok. 5 zł, Helio masa krówkowa o smaku czekoladowym (400 g): ok. 5 , Helio masa krówkowa o smaku kokosowym (400 g): ok. 5  , Helio masa krówkowa o smaku orzechowym (400 g): ok. 5 .

Zapraszamy na  www.helio.pl

Nadesłał:

SUPERB PR

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl