Orientalna podróż z Kikkoman
Marzy Ci się egzotyczna przygoda? Zabierz swoje zmysły w podróż pełną oryginalnych smaków do kraju kwitnącej wiśni i poznaj sekrety azjatyckiej kuchni.
Firma Kikkoman zaprasza Cię do rozkoszowania się smakami orientalnych potraw, które powstają na bazie sosu sojowego - specjału dalekiego Wschodu.
Sos sojowy to niezastąpiona przyprawa kuchni azjatyckiej, która stanowi dopełnienie wszelkiego rodzaju potraw. Idealny dodatek wzbogacający i uwydatniającym smak: zup, sałat, dressingów, marynat, dipów oraz potraw smażonych i duszonych. Świetnie komponują się z mięsem, rybami i warzywami.
Sosy sojowe japońskiej firmy Kikkoman to produkty całkowicie naturalne, powstające z niemodyfikowanej genetycznie soi. Powstają w procesie fermentacji soi, ziaren pszenicy, wody i soli z drożdżami. Nie zawierają żadnych dodatków wpływających na uwydatnienie smaku i koloru.
Kikkoman to firma z ponad 300-letnim doświadczeniem, która łączy w sobie tradycję i nowoczesność.
Nadesłał:
A.Wasowska
|