Majonez wegański - idealna konsystencja, doskonały smak


Majonez wegański - idealna konsystencja, doskonały smak
2020-01-23
Weganizm, wegetarianizm czy fleksitarianizm to już nie tylko chwilowy trend czy moda. Coraz więcej osób ogranicza lub wyklucza z diety mięso oraz składniki pochodzenia zwierzęcego. Współczesne zmiany stylu odżywiania się to również poszukiwanie różnorodnych, nowych smaków. Dla wielu osób, które podejmują decyzję o zmianie diety na wegańską, wegetariańską, czy też odżywianiu się zgodnie z fleksitarianizmem, sporym wyzwaniem okazuje się znalezienie zamienników lubianych produktów ze składnikami pochodzenia zwierzęcego. Zwłaszcza, gdy chodzi o produkty często stosowane w wielu daniach - zarówno tych codziennych, jak i przygotowywanych na specjalne okazje. Takim produktem jest majonez - jeden z najbardziej popularnych dodatków do sałatek, kanapek i innych przekąsek.

Majonez wegański z linii Lovege firmy Sante, to idealna propozycja dla osób rezygnujących z produktów pochodzenia zwierzęcego bądź ograniczających je - ale też dla wszystkich, którzy chcą, by ich dieta była bardziej różnorodna. Mogą po niego sięgać osoby, które mają alergię na jajka bądź gluten, a nie chcą rezygnować z tego aksamitnego i smakowitego dodatku. Majonez wegański Lovege to produkt w 100% roślinny i bezglutenowy. Ten unikatowy produkt powstaje z pestek słonecznika. Wyróżnia go znakomity smak i lekka, kremowa konsystencja, a dodatkowo - pomoże wzbogacić dietę w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe.

Majonez wegański Lovege to doskonała alternatywa dla tradycyjnego majonezu. Będzie doskonałym dodatkiem do zdrowej sałatki jarzynowej czy dressingu do warzyw. Wzbogaci smak kanapek i wszelkich przekąsek.

Nadesłał:

milkas

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl