Magia smaku-wywiad z Michelem Rothem
Dla niego musi zadziać się „to coś”, pomiędzy daniem – które zostało podane, pomiędzy członkiem jury – który je ocenia oraz pomiędzy kandydatem – który to danie zaprezentował. Na tym polega właśnie magia.
W kuchni kieruje się szczęściem i zadowoleniem swoich gości. Jego największym marzeniem jest, by nigdy nie zawieść żadnego smakosza. Znany jest nie tylko miłośnikom kuchni francuskiej, a również całemu światu. Michel Roth, zdobywca dwóch gwiazdek Michelin oraz zwycięzca Bocuse d`Or 1991 oceniał w Polsce prace kucharzy przystępujących do selekcji konkursu na poziomie krajowym.
|
Dania, tworzone przez tego francuskiego szefa kuchni, charakteryzuje klasyka oraz perfekcjonizm w www.bocusedorpoland.pl bądź Więcej informacji udziela: Magdalena Hayder Procontent Communication Mail: magdalena.hayder@procontent.pl Tel.: 881 203 322
na fanpage`u na Facebooku: https://www.facebook.com/BocusedorOfficial/.
Nadesłał: