Leczniczy Miód z Nowej Zelandii


Leczniczy Miód z Nowej Zelandii
2010-10-04
Miód Manuka z Nowej Zelandii jest jednym z najsilniejszych, naturalnych produktów, posiadających sprawdzone działanie antybakteryjne i przeciwzapalne. Skutecznie podnosi naszą witalność, hamuje rozwój bakterii i wirusów chorobotwórczych w organizmie.

Aktywny Miód Manuka MGO 100 jest w 100% naturalny. Wykazuje silne właściwości lecznicze, przeciwzapalne i przeciwbakteryjne. Łagodzi ból i infekcje gardła, wspomaga pracę układu odpornościowego. Polecany jest na przeziębienia, zakażenia bakteryjne, ciężko gojące się rany, wrzody żołądka. Zapewnia prawidłowe funkcjonowanie układu trawiennego, wspomaga leczenie wrzodów żołądka i chorób przewodu pokarmowego.

Ten aktywny, nowozelandzki miód warto stosować w schorzeniach jelitowych, zaparciach, biegunkach i wzdęciach.

Miód Manuka wyróżnia się wspaniałym smakiem, doskonałą konsystencją i ciekawym, ciemnym kolorem. Miód Manuka zawiera aktywny Methylglyoxal (oznaczony symbolem MGO) - główny bakteriobójczy składnik odpowiedzialny za lecznicze działanie miodu.

W celach zdrowotnych warto przyjmować 2-3 łyżeczki Miodu MANUKA rano lub 1-3 razy dziennie po łyżeczce miodu. Miód MANUKA występuje w pojemnościach 250ml oraz 500 ml. Miody Manuka dostępne są w dobrych sklepach spożywczych, w sklepach ze zdrową żywnością oraz na stronie http://www.miodymanuka.pl/.

Miód Manuka posiada liczne badania i certyfikaty, między innymi Certyfikat Nowozelandzkiej Instytucji Bezpieczeństwa Żywności.

Nadesłał:

Werner i Wspólnicy Agencja PR
http://www.werner.pl/

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl