Grillowanie ze Świdnickim


Grillowanie ze Świdnickim
2008-06-04
Nie od dziś wiadomo, że tajemnicą wyśmienitych dań z grilla są odpowiednie dodatki. Niezbędne są ketchup i musztarda, a najlepsze? Ketchup i musztarda Świdnicki!

Moda na grillowanie trwa nieprzerwanie od kilku już lat. Jak co roku o tej porze większość z nas urządza grillowe spotkania i biesiady. I nie ważne czy organizujemy je w ogrodzie, na działce u znajomych czy po prostu na pikniku za miastem, najistotniejsze jest doborowe towarzystwo i smaczne dania. Grillować możemy właściwie wszystko, począwszy od warzyw, ryb i wołowiny poprzez drób, kaszankę, kiełbasę no i oczywiście ulubioną przez wszystkich karkówkę.

Przeczytaj również:

Warto pamiętać, że mięso na grilla będzie smaczniejsze, jeśli odpowiednio wcześnie je zamarynujemy. Do przygotowania marynaty możemy z powodzeniem użyć oleju Świdnickiego oraz przypraw Świdnicki. Wystarczy wymieszać przyprawy z olejem, włożyć mięso do marynaty i odstawić je na kilka godzin w chłodne miejsce. Tak przygotowane mięso pieczemy na grillu od kilku do kilkudziesięciu minut.Aby wzbogacić smak grillowanych dań warto podać je z musztardą lub ketchupem Świdnicki. Marka Świdnicki dla wszystkich smakoszy przygotowała dwa rodzaje musztardy, stołową i sarepską oraz dwa rodzaje ketchupu, łagodny oraz pikantny. Zarówno musztarda jak i ketchup Świdnicki dostępne są w praktycznych plastikowych butelkach, umożliwiających wygodne dozowanie. 

Produkt: Musztarda Świdnicki

Produkt: Ketchup Świdnicki

Producent: P.P.H.U. M&J Sp.j.

www.mj.swidnica.pl

Nadesłał:

PR Solution

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl