Kiełbasa Krakowska Drobiowa z Chrzanowa


Kiełbasa Krakowska Drobiowa z Chrzanowa
2015-07-03
Wędliny Kruche z Chrzanowa podbiły serca i podniebienia Polaków. Rozwijając asortyment Chrzanowska Manufaktura Wędlin wprowadza na rynek nowość –Krakowską Kruchą z filetem z kurcząt.

Każdy pamięta z dzieciństwa smak kanapek z kiełbasą krakowską. Chrzanowska Manufaktura Wędlin znana z tradycyjnych wyrobów postanowiła wprowadzić zdrowszą, bo drobiową wersję. Krakowska Krucha z filetem z kurcząt swój wyjątkowy smak zawdzięcza specjalnej, starannie dopracowanej recepturze bez dodatku fosforanów. Wędzenie zapewnia doskonały aromat, a charakterystyczną kruchość - unikalna technologia stosowana w Chrzanowskiej Manufakturze Wędlin. Nowość to 100% najwyższej jakości mięsa drobiowego, które jest zdrowym źródłem łatwo przyswajalnego białka, aminokwasów, magnezu, potasu i cynku oraz witamin.

 

Krakowska Krucha z filetem z kurcząt będzie doskonale nadawać się do przygotowania pysznych kanapek i zapiekanek, które z pewnością zasmakują dzieciom i dorosłym. Świetnie nada się także do koreczków z dodatkiem sera i pomidorków koktajlowych. Warto podkreślić, że mięso z kurcząt ze względu na niższą zawartość tłuszczu w porównaniu do innych jest lekkostrawne i tym samym idealne dla dzieci i osób dbających o linię. Krakowska Drobiowa to lżejsza wersja tej lubianej przez Polaków wędliny.

 

Krakowska Krucha z filetem z kurcząt jest dostępna w opakowaniach o wadze ok. 1,6 kg w cenie od ok. 15 zł za kg.

 

Można ją kupić w dobrych sklepach spożywczych na terenie całego kraju.

Nadesłał:

joannag

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl