Grillowe przysmaki według FRoSTY


Grillowe przysmaki według FRoSTY
2018-05-22
Kto z nas wyobraża sobie maj bez grillowania? Wystarczy słoneczny dzień, kilku przyjaciół i zapas pyszności. Co wrzucić na ruszt, aby było smacznie i kreatywnie podpowiada FRoSTA.

Moda na grillowanie panuje od wielu lat, z roku na rok zmieniają się jednak preferencje smakowe. Szukając nowych pomysłów, na ruszt wrzucamy już nie tylko mięsa, lecz coraz chętniej sięgamy także po warzywa czy ryby.

Przeczytaj również:

 

Niedawno na podium grillowych dań szturmem wkroczyły burgery. Wybieramy nie tylko mięsne, lecz coraz chętniej szukamy nowych propozycji. Wśród produktów FRoSTY znajdziemy gotowe Burgery rybne w lekkiej panierce z pietruszką przygotowane na bazie fileta z mintaja oraz dwie opcje wegetariańskie. Burgery z brokuła i kalafiora z pietruszką to intensywnie jarzynowa propozycja, z dużymi kawałkami warzyw i gotowaną brązową soczewicą. Wielbiciele wyrazistych smaków docenią Burgery ze szpinaku z mozzarellą i czosnkiem, w których delikatność szpinaku i mozzarelli została zrównoważona ostrą nutą czosnku, cebuli i czerwonej papryki. Wystarczy bułka, ulubione dodatki i sos, aby przygotować efektowny posiłek! 

 

 

Zgodnie z polityką 100% naturalnego smaku produkty FRoSTY nie zawierają żadnych dodatków do żywności, a wszystkie ryby pochodzą z certyfikowanych łowisk MSC. Burgery rybne znajdziemy w sklepowych zamrażarkach w całej Polsce w cenie 7 zł/ 170 g, Burgery warzywne w cenie 8,5 zł/ 200 g.

 

Dowiedz się więcej o FRoŚCIE: https://goo.gl/ke5QaY.

Nadesłał:

JBcomm

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl